FOSTUL APERIST SI MANA DREAPTA A LUI MELESCANU DIN „PARTIDUL SECURISTILOR”,APR, GEORGE SCUTARU A FOST MAZILIT DE KLAUS IOHANNIS INTRUCAT ARE DOUA DOSARE! PENALE!

9 mart.

scutaru-ziuanews.ro
Colaborarea dintre președintele Klaus Iohannis și George Scutaru părea că merge ca pe roate, acesta fiind unul dintre puținii liberali recompensați de Klaus Iohannis cu un post de consilier prezidențial. Printr-un comunicat sec, Cotroceniul a anunțat mazilirea din scurt a lui Scutaru.

Prin Parlament circulă o teorie incendiară: George Scutaru este implicat în două dosare penale și de aceea a fost demis de președintele Klaus Iohannis.

1. În primul dosar, George Scutaru ar fi fost turnat de președintele CJ Buzău, Cristinel Bîgiu, în prezent arestat. Bîgiu le-a recunoscut procurorilor că o parte din cei 250.000 de euro, destinați mitei pentru fostul ministru de Interne, Cristian David, au ajuns și la Buzău.

Acești bani au fost folosiți în campania electorală din 2008. La vremea respectivă, liderul PNL Buzău era chiar George Scutaru.

2. Al doilea dosar în care apare numele lui George Scutaru este ”Dosarul ASF”. Soția lui George Scutaru a fost sprijinită de Unchiu’ Rușanu să ajungă la ASF, iar ancheta procurorilor DNA ar putea să o prindă și pe ea în chingi.

Având în vedere aceste informații este de înțeles de ce președintele Iohannis s-a debarasat de Scutaru rapid și fără prea mult scandal.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: