PRESEDINTELE KLAUS IOHANNIS A PRIMIT MIERCURI LA ORA 10,00 LA PALATUL COTROCENI PE CORINA CRETU, COMISARUL EUROPEAN PENTRU POLITICA REGIONALA!

11 mart.

iohannis cretu
Preşedintele Klaus Iohannis a primit-o miercuri, la ora 10.00, la Palatul Cotroceni, pe Corina Creţu, comisar european pentru Politică Regională.

Comisarul european pentru politici regionale, Corina Creţu, efectuează o vizită oficială în România, de marţi până joi. Corina Creţu se va întâlni miercuri şi cu ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici.

Corina Creţu va participa joi la conferinţa Oportunităţi de finanţare pentru IMM-uri 2014 -2020, eveniment organizat de către Euractiv.ro şi Reprezentanţa Comisiei Europene în România, precum şi la lansarea oficială a Programului Operaţional „Capacitate Administrativă 2014 – 2020”.

În a doua parte a zilei, Creţu îl va însoţi pe comisarul european pentru agricultură şi dezvoltare rurală, Phil Hogan, în vizită la ferma de creştere a porcinelor Suinprod Radic din comuna Răteşti, judeţul Argeş – un proiect finanţat cu fonduri europene.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: