OBIECTIVUL MAJOR AL PENALULUI KLAUS IOHANNIS „GHINION” CAND SE VA CONSULTA JOI CU LIDERII PENALI IMBOGATITI PESTE NOAPTE AI CONFEDERATIILOR SINDICALE PE TEME CARE PRIVESC DIALOGUL SOCIAL!,ADICA „DIALOGUL SURZILOR!”

30 apr.

Președintele Klaus Iohannis va discuta joi, la Palatul Cotroceni, cu liderii confederațiilor sindicale pe teme care privesc dialogul social.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Președintele României notează că este nevoie de un dialog real și își propune, în cadrul întâlnirii de astăzi, să identifice problemele reale cu care se confruntă societatea românească.

”Avem nevoie de un dialog social real în România. Ca mediator între stat și societate, doresc să asigur cadrul necesar în care vocile cât mai multor actori și instituții ale statului se fac auzite. După consultările cu partidele politice, astăzi mă voi întâlni cu liderii confederațiilor sindicale pentru a dezbate problemele care preocupă societatea românească.”, notează Președintele Klaus Iohannis pe pagina sa de socializare.

Șeful statului i-a invitat la discuții pe Dumitru Costin — președintele Blocului Național Sindical, Ion Popescu — președintele Confederației Sindicale Meridian, Leonard Bărăscu — președintele Confederației Naționale a Sindicatelor Libere din România — Frăția, Bogdan Hossu — președintele Confederației Naționale Sindicale Cartel Alfa și Iacob Baciu — președintele Confederației Sindicatelor Democratice din România.

Discuțiile sunt programate să înceapă la ora 11,00, potrivit Administrației Prezidențiale.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: