Districtul britanic City of London este deținut de oligarhii financieri ai SUA care deţin Comisia Rezervei Federale, FMI şi Banca Mondială și Banca Centrală Europeană (BCE)

13 mai

Screen-shot-2014-12-08-at-12.01.50-PM

Obligația tranzactiilor prin card utilizării cash-ului reprezintă o subvenție mascată pentru bancheri și pentru emitenții de carduri, precum Visa, care vociferează de ani de zile pe această temă.

Anglia este de fapt o oligarhie financiară condusă de “Coroană”, care se referă la “City of London” şi nu la regină. “City of London” este administrat de Banca Angliei, o societate privată. Având o suprafaţă foarte mare, “City”-ul este un adevărat stat suveran, situat chiar în inima Londrei. Statutul său se aseamănă foarte mult cu cel al Vaticanului, care este un stat suveran în inima Romei. Ca un adevărat “Vatican al lumii financiare”, “City”-ul nu se supune legilor britanice.

Bancherii care conduc această Bancă a Angliei (ce conduce “City”-ul) îşi pot permite să dicteze Parlamentului britanic. În 1886, Andrew Carnegie scria că “6 sau 7 bărbaţi pot arunca naţiunea britanică în război fără consultarea deloc a Parlamentului.” Pentru cei necunoscători, Carnegie…

Vezi articolul original 2.099 de cuvinte mai mult

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.