ELENA UDREA ANCHETATA INTR-UN NOU DOSAR PENAL CARE VIZEAZA MODUL IN CARE ACEASTA A OBTINUT UN CREDIT DE TREI MILIOANE DE EUROI DE LA BRD!

15 mai

Elena Udrea

Elena Udrea are deschis un nou dosar penal, potrivit unor surse judiciare. Noul dosar ar viza modul în care aceasta a obținut creditul de trei milioane de euro de la BRD pentru a cumpăra un teren.

Numele Elenei Udrea ar apărea în dosarul creditelor ilegale luate de la BRD, în care procurorii DIICOT i-au pus sub acuzare vineri pe Adrian Sârbu și pe fostul senator Sorin Roșca Stănescu. Udrea a declarat vineri că nu are nicio informație despre noul dosar de la DNA în legătură cu credite luate de la BRD și în care apare și numele ei.

DIICOT a declinat către DNA speța ce o privește pe Elena Udrea.

Udrea a scăpat de creditul de trei milioane de euro, când Alexandru Faur l-a preluat împreună cu terenul, fiind apoi executat silit de bancă pentru neplata ratelor.

Adrian Sârbu și Sorin Roșca Stănescu au fost aduși vineri la sediul DIICOT pentru a fi audiați într-un dosar de fraude bancare, în care sunt suspectați de înșelăciune și spălare de bani, după ce au luat credite de la o sucursală a BRD fără a mai înapoia banii.

Conform DIICOT, prejudiciul reținut în sarcina lui Adrian Sârbu este de 4 milioane de dolari, iar în cazul lui Sorin Roșca Stănescu de 3 milioane de euro.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: