PRESEDINTELE ALES KLAUS IOHANNIS A AVUT BUN SIMT ,DAR FESENISTUL DAN MIHALACHE CONZILIERUL PREZIDENTIAL NU: KLAUS IOHANNIS A RECUNOSCUT PRIN NEPREZENTAREA SA CA NU ARE NIMIC DE A FACE CU LIBERALISMUL,PE CAND DAN MIHALACHE IN MOD IPOCRIT SI CINIC A JUCAT TONTUROIUL PE MORMANTUL VECHIUL PNL,ADICA PARTIDUL BRATIENILOR!

24 mai

Liberalii s-au întâlnit, duminică dimineaţă, la Universitate pentru a marca locul unde s-a înfiinţat partidul lor.

Cu acest prilej, preşedintele Klaus Iohannis le-a transmis un mesaj liberalilor prin vocea consilierului prezidenţial, Dan Mihalache.

„Președintele Iohannis a dorit ca prin prezența mea aici să onoreze acest moment aniversar al PNL, un partid al cărui destin se leagă de modernizarea României, de statul național unitar român de tot ceea ce a însemnat progres politic și patriotism luminat în României. PNL e astăzi nu doar cea mai puternică forță politică, ci forța politică ce are o istorie de care poate să fie mândră, trecutul este impresionant. De PNL se leagă tot ceea ce a însemnat progresul României și dorim PNL un viitor pe măsură”, a afirmat Dan Mihalache, potrivit Agerpres.

Totodată, a fost adusă în discuție și moţiunea de cenzură, a cărei temă a fost anunţată, sâmbătă, la Pitești, de către liberali.

„Tema moțiunii de cenzură este o temă care merită a fi dezbătută, măcar pentru a pune lucrurile în mișcare în ceea ce privește votul prin corespondență”, a mai precizat consilierul prezidențial.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: