UNDE ERA IPOCRITA „GOGOASA PUFOASA „ADRIANA SAFTOIU ,IN 2009,CAND ERA MOMENTUL CA TRAIAN BASESCU SA NU MAI AJUNGA PRESEDINTE?!,VIDEOCLIPUL CU LOVIREA COPILULUI DE CATRE ACEST MITOCAN!,O TACUT ADRIANA!

27 mai

În campania prezidențială din 2009, un clip putea să schimbe cu totul soarta alegerilor. Este vorba de celebrul video cu Traian Băsescu lovind un copil la un miting în 2004. La acel moment s-a ajuns la concluzia că imaginile nu ar fi reale, iar o întreagă propagandă a pornit pentru a acoperi acest subiect.

La aproape 6 ani de la momentul „pixelului albastru”, aflăm că, de fapt, acel incident s-a produs, iar pentru Traian Băsescu reprezenta un coșmar care dura încă din 2004. Cea care a dezvăluit acest lucru este Adriana Săftoiu, fost consilier prezidențial până în 2007, care în 2009 nu mai avea nicio legătură cu Traian Băsescu. În cartea lansată recent de Adriana Săftoiu, aflăm că Băsescu a ştiut că a comis un lucru grav chiar de la mitingul din Ploieşti.

Afirmația lui Săftoiu vine, totuși, prea târziu pentru a mai influența ceva. Este, mai degrabă, un fel de reparație morală pentru cei care au fost acuzați de cele mai mișelești tehnici de denigrare a candidatului Traian Băsescu de la acea vreme.

Ceea ce nu se poate înțelege este, de ce nu a spus nimic la acel moment. Avea, dacă stăm să ne gândim, toate argumentele să o facă, mai ales că a plecat cum a plecat de la Cotroceni. O declarație a sa sau a altor persoane din jurul lui Traian Băsescu, ar fi făcut ca multe lucruri care s-au întâmplat în ultimii 5 ani să nu aibă loc.

Acea scenă și confirmarea ei, putea să ajute electoratul să își contureze clar un profil al candidatului Traian Băsescu. În condițiile în care toată lumea a tăcut, Traian Băsescu a pornit o campanie de victimizare, iar cei din jurul său o propagandă prin care se încerca promovarea imaginii „martirului”.

Într-un fel, este dezamăgitor că toţi devin eroi după ce evenimentele au trecut, ceea ce se întâmplă și în cazul Săftoiu. Într-adevăr, dezvăluirile sunt savuroase și interesante. Însă, de ce nu a spus nimeni nimic în 2009 şi îl ţineau pe fostul președinte în braţe?

La aproape 6 ani de la alegerile din 2009, ne dăm seama că am asistat la tot felul de minciuni, la ascunderea adevărului în mod deliberat de o serie de apropiați ai lui Traian Băsescu.

Glumind, probabil că cel mai afectat de dezvăluirile Adrianei Săftoiu este Mircea Geoană, care ar fi putut să fie președinte mai mult de o noapte.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: