FUFA PENALA ,ALINA KILLOWAT-BORGHIU, ESTE ELENA UDREA A PENALULUI KLAUN JOHANNIS-BASESCU!

12 iun.

Chiar din primele zile ale schimbării de putere de la Palatul Cotroceni, noua preşedintă a PNL, Alina Gorghiu, a călcat vîrtos pe urmele Elenei Udrea. Ea s-a avîntat asupra noii Prime doamne a ţării, Carmen Iohannis, imediat ce aceasta a intrat în sala unde soţul ei urma să depună jurămîntul. Gorghiu s-a aşezat pe scaunul de alături şi i-a vorbit continuu, în timp ce soţia preşedintelui nici măcar nu o asculta, ci admira candelabrele de pe tavanul sălii. Gorghiu nu a lăsat-o nici o clipă pe Carmen Iohannis să trăiască acele momente festive de care voia să se bucure!

De altfel, Carmen Iohannis s-a aşezat unde au fost rezervate locurile pentru invitaţii preşedintelui, iar Alina Gorghiu ar fi trebuit să stea alături de colegii ei de partid, aşa cum au făcut şi cei din alte formaţiuni, însă şefa liberalilor n-a vrut să rateze ocazia de a fi văzută şi filmată ca intimă a familiei prezidenţiale! Istoria recentă a consemnat că Alinuţa s-a mai băgat cîndva în sufletul unui şef de-al său, Bogdan Olteanu, şi, pentru o vreme, lucrurile au mers destul de bine pentru îndrăzneaţa liberală.

Această atitudine vecină cu slugărnicia am întîlnit-o şi la Elena Udrea, care, cu fiecare ocazie, căuta să fie în apropierea fiicei lui Traian Băsescu, Elena Băsescu, s-o vadă toată lumea că ea este acolo, ca şi cum ar face parte din familie!

Vă prezentăm mai jos două fotografii semnificative: în stînga este Alina Gorghiu, insinuată în sufletul doamnei Carmen Iohannis, care nu pare preocupată de o conversaţie cu ea, iar în cealaltă este Elena Udrea, care s-a aşezat strategic alături de Elena Băsescu pentru ca fotografiile s-o reţină în tabloul prezidenţial. Iată imaginile elocvente:

Dar Alina Gorghiu o copiază pe Elena Udrea nu numai în aceste insinuări penibile alături de soţia preşedintelui, ci şi în discursurile publice. Iată declaraţiile celor două „politicience”, care, în mod uluitor, sînt aproape identice:

Elena Udrea: „Indiferent cât va dura cariera mea politică, voi rămâne un om politic loial proiectului preşedintelui Traian Băsescu pentru România… Îl asigur pe domnul Traian Băsescu de faptul că voi continua proiectele importante pe care le-a avut” – „Evenimentul zilei”, 21 septembrie 2014.

Într-un comunicat al PMP, Elena Udrea mai spunea: „PMP consideră că Preşedintele Traian Băsescu reprezintă cea mai bună garanţie pentru continuarea procesului de modernizare a României şi îşi doreşte să fie un partener al şefului statului pentru îndeplinirea acestor aşteptări”.

Alina Gorghiu: „Voi continua proiectul pe care Klaus Iohannis, pe care PNL l-a început… PNL va fi un partener de încredere al preşedintelui României şi va continua proiectele pe care le-a asumat în frunte cu Klaus Iohannis în campania electorala.” – „Evenimentul zilei”, 18 decembrie 2014.

Absolut incredibil! Cuvintele cheie sînt aceleaşi: zice Udrea „voi continua proiectele”, zice şi Alina Udrea „voi continua proiectul”. Zice Udrea că vrea să fie „partener al şefului statului”, zice şi Gorghiu că va fi „partener de încredere al preşedintelui”!

Toate aceste coincidenţe trezesc suspiciunea că Alina Ghorghiu ar vrea să transforme PNL într-un partid prezidenţial, aşa cum a făcut idolul său politic Elena Udrea, pe care, după cum se vede, o copiază nu numai în declaraţiile publice, ci şi în comportamentul de tip slugarnic.

Chiar şi carierele politice ale celor două femei seamănă izbitor. Astfel, amîndouă au intrat în politică din postura de consiliere locale: Alina Gorghiu la sectorul 5, Elena Udrea la Primăria Capitalei. Remarcate de şefii lor (Bogdan Olteanu, respectiv, Traian Băsescu), ele au fost aruncate apoi pe listele parlamentare. Amîndouă au terminat Facultatea de Drept şi au ajuns apoi colege ca lector la aceeaşi Universitate „Dimitrie Cantemir”! La vîrful politicii, amîndouă au fost „numite” de preşedinţii în funcţie: Alina Gorghiu prin intervenţia lui Klaus Iohannis, Elena Udrea impusă de Traian Băsescu!

Dar aceste izbitoare asemănări nu se limitează la CV sau la pozele făcute cu apropiaţii preşedintelui, ci merg şi mai departe, la preocupările mondene. În campaniile sale de imagine, Elena Udrea a apărut deseori pe bicicletă. Alina Gorghiu n-a rămas indiferentă şi s-a urcat şi dumneaei în şa, ca nu cumva Udrea să i-o ia înainte. Iată şi aceste imagini:

În mod cert, oricare dintre cititorii noştri, văzînd aceste „coincidenţe”, s-au întrebat dacă şi în privinţa vestimentaţiei Alina Gorghiu o urmează îndeaproape pe Elena Udrea. Ei, bine, aşa e! Pasiunea Elenei Udrea pentru etalarea ţoalelor ca la parada modei este urmată şi de Alina Gorghiu! La acest capitol, vă prezentăm două ipostaze, căci Internetul ne oferă un material extrem de bogat.

În prima imagine le vedem pe cele două îmbrăcate în costume albe, cu mîna dreaptă bălăngănind ca pe podium, iar cu cea stîngă flexată aproape identic. Priviţi, însă, cu atenţie, stimaţi cititori la fotografia Alinei Gorghiu şi să remarcaţi un „buton” erotic în dreptul sînului, la fel ca la Elena Udrea din fotografia alăturată:

Şi dacă mai e cineva care să nu remarce că toate aceste coincidenţe nu sînt deloc întîmplătoare, vă mai oferim o mostră ilustrată, cu cele două femei „prezidenţiale” în ipostaze asemănătoare:

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: