PE LANGA CA ESTE RETARDAT,MAI ESTE SI UN SAS FUDUL,PENALUL KLAUN IOHANNIS-BASESCU”FEISBUKA” ,CARE NU S-O INTALNIT CU PREMIERUL BRITANIC DAVID CAMERON LA INVITATIA ACESTUIA!

12 iun.

Președintele Romnâniei Klaus Iohannis s-a întâlnit în cursul zilei de joi cu premierul britanic David Cameron, la invitația acestuia. Astfel, Președintele a scris un mesaj pe pagina sa de Facebook în care a prezentat succint subiectele abordate.

M-am întâlnit astăzi cu premierul britanic David Cameron, la invitația acestuia. În cadrul întrevederii, am subliniat clar că nu poate fi pus în discuție dreptul fundamental la libera circulație a persoanelor în Uniunea Europeană. Libertatea de mișcare a forței de muncă este unul dintre principiile de bază ale UE, iar asigurarea egalității de tratament între toți cetățenii Uniunii este fundamentală și trebuie garantată. Discuțiile cu David Cameron au avut loc în contextul procesului de renegociere a relațiilor dintre Marea Britanie și UE, în perspectiva viitorului referendum privind apartenența Marii Britanii la UE. Locul Marii Britanii este în Uniunea Europeană.”, a scris Klaus Ionannis pe rețeaua de socializare.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: