EURODEPUTATUL MARIA GRAPINI :”VOI SUSTINE DOCTRINA UMANIST -CONSERVATOARE INDIFERENT CE SE VA INTAMPLA CU PARTIDUL CONSERVATOR!”

14 iun.

Europarlamentarul Maria Grapini a susținut o conferință de presă, la sediul Partidului Conservator din Timișoara organizată vineri, în cadrul căreia a informat despre agenda din Parlamentul European, despre stadiul negocierilor acordului transatlantic, respingerea Rezoluției asupra Raportului privind Strategia Energetică a UE în cadrul plenului și despre rapoartele personale pe care le are în acest an.

De asemenea, Grapini, în calitate de vicepreședinte al Partidului Conservator, a declarat că doctrina umanistă este cea care a determinat-o să intre în politică acum 10 ani.

‘Dacă PC nu va mai exista, nu voi pleca la un partid mai mare, ci voi susține mai departe doctrina umanistă, social — liberală, de care este atâta nevoie în România! Nu am plecat și nu aș fi plecat niciodată de la Partidul Conservator! Nu am agreat traseismul politic bazat pe interese personale! Am acceptat să intru în politică pentru a încerca să fac ceva pentru oameni, nu pentru mine!’, a conchis europarlamentarul, se arată într-un comunicat de presă.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: