MAFIOTUL TRAIAN BASESCU OCROTIT DE MAFIA PENALULUI KLAUS IOHANNIS SI BINOMUL SRI-DNA,A FOST PREZENT LA IASI LA CONFERINTA DE ALEGERI REGIONALE A PMP,IN LOC SA FIE INCATUSAT SI DUS LA UN SPITAL DE PSIHIATRIE SAU LA „BECIUL DOMNESC!”

14 iun.

Traian Basescu este prezent astazi la Iasi, la conferinta regionala de alegeri a Partidului Miscarea Populara (PMP). Fostul sef al statului a sustinut un discurs in fata celor prezenti la eveniment in care si-a manifestat convingerea ca PMP va avea o serie de rezultate care vor surprinde.

„Am convingerea ca PMP poate fi o solutie catre care romanii sa se indrepte. Rezultatele Miscarii Populare vor surprinde. Ma bucur ca sunt din nou la Iasi. Este orasul care, in mintea mea, a ramas, dincolo de Palatul Culturii sau Mitropolie, Teiul lui Eminescu. Slava Domnului ca lui Nichita nu i-a trecut prin cap sa-l taie si pe acesta. Apropo de Nichita, saracul, el un PSD-ist sadea, a avut ghinionul sa se indragosteasca de o basista”, a spus fostul presedinte Traian Basescu, informeaza Buna Ziua Iasi.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: