PRESEDINTELE PLR ,CALIN POPESCU TARICEANU SI COPRESEDINTE ALDE A DECLARAT ,VINERI ,IN DISCURSUL DE LA CONGRESUL EXTRAORDINAR PENTRU FUZIUNEA PLR-PC,CA A RAMAS SURPRINS DE UN GEST AL LUI KLAUS JOHANNIS: „AM RAMAS NEPLACUT SURPRINS DE AFIRMATIILE LUI KLAUS JOHANNIS LA INTALNIREA CU PREMIERUL U.K.AL MARII BRITANII,DAVID CAMERON,CU PRIVIRE LA ACCEPTUL PRESEDINTELUI ALES CU PUNCTUL DE VEDERE AL MARII BRITANII IN CARE DORESTE SA INTRODUCA RESTRICTII IN CE PRIVESTE AJUTOARELE SOCIALE PENTRU ROMANII CARE MUNCESC IN REGATUL UNIT!”SPER CA NU GRESESC!”

20 iun.

Președintele PLR, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, vineri, în discursul de la Congresul extraordinar al partidului pentru fuziunea PLR-PC, că a rămas surprins de un gest al președintelui Klaus Iohannis.

în discursul susținut la deschiderea Congresului extraordinar al partidului, la fuziunea PLR-PC .

„Am rămas neplăcut surprins de afirmaţiile preşedintelui României la întâlnirea cu premierul Marii Britanii, David Cameron, în care, dacă am înţeles bine, sper să nu greşesc, a acceptat punctul de vedere al Marii Britanii care doreşte să introducă restricţii în ce priveşte ajutoarele sociale pentru românii care muncesc în Marea Britanie.

Românii care merg să muncească în străinătate, peste tot în Europa, inclusiv în Marea Britanie, au aceleaşi obligaţii, dar şi drepturi. Dacă ei sunt contribuabili în Marea Britanie, plătesc obligaţiile către stat, atunci trebuie să aibă aceleaşi drepturi ca şi ceilalţi cetăţeni europeni. Românii, în Marea Britanie, nu sunt emigranţi, sunt cetăţeni europeni. Acest drept trebuie apărat, nu trebuie făcute cedări din partea autorităţilor române în această privinţă. ‪ALDE‬ va lupta ca drepturile şi libertăţile românilor să fie respectate, în Europa şi acasă, în ‪România”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu, potrivit unei postări pe pagina sa de Facebook.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: