DEZASTRUL PDL AL REGIMULUI MAFIOT BASESCU A TINUT ROMANIA PE LOC ZECE ANI DE ZILE.IN GUVERNAREA PREMIERULUI VICTOR PONTA :PESTE OPT MILIARDE DE EURO AU FOST ATRIBUITE ROMANIEI PRIN PROGRAMUL OPERATIONAL REGIONAL (POR),PE CARE NOUL PDL,SCUZE NOUL PNL SI ASASINUL ECONOMICAL ROMANIEI KLAUN JOHANNIS VREA SA-L INTRERUPA,PRIN INCERCARI DE LOVITURI DE STAT SAU DE PALAT!!

23 iun.

Peste opt miliarde de euro au fost atribuite României prin Programul Operațional Regional (POR).

Dezastrul PDL a ținut România pe loc ani de zile

„Peste 8 miliarde de euro stau acum la dispoziția României pentru proiecte de dezvoltare, pe foarte multe zone. Vorbim de o creștere substanțială a fondurilor alocate României față de perioada 2007-2013. Această creștere trebuie folosită pentru a face viața cetățenilor mai bună. Avem o șansă extraordinară ca urmare a experienței pe care România a acumulat-o în ultimii trei ani, când prin eforturile actualei guvernări am recuperat masiv în ceea ce privește rata de absorbție a fondurilor europene. Pentru a fructifica această șansă, este nevoie ca problematica fondurilor europene să fie în continuare gestionată de guvernări responsabile, așa cum este guvernarea actuală. Dezastrul generat de PDL, mai nou PNL, în domeniul fondurilor europene a ținut România pe loc ani de zile. Trebuie ca astfel de lucruri să nu se mai repete”, a declarat Rovana Plumb, președinta Consiliului Național al PSD, potrivit unui comunicat de presă al PSD.

Fonduri POR pentru noi investiții

„Este o veste foarte bună pentru România, mai ales pentru că vorbim atât de a creștere importantă a sumelor alocate față de precedentul exercițiu bugetar – de peste 70% – cât și pentru că vorbim de noi tipuri de investiții care vor putea fi finanțate prin acest Program. POR este fundamental pentru acele proiecte menite să reducă decalajele între regiunile de dezvoltare ale României, dar și între România și țările cele mai dezvoltate din UE. În ultimii trei ani am avut rezultate foarte bune în ceea ce privește creșterea ratei de absorbție a fondurilor europene. Am speranța că exercițiul bugetar al UE în care ne aflăm acum va aduce rezultate și mai bune, iar experiența ultimilor ani reprezintă argumente serioase în acest sens. Evident, pentru ca România să se dezvolte folosind fondurile europene are nevoie de abordări responsabile, așa cum nu am avut din păcate în anii de guvernare PDL”, a declarat ministrul Culturii, Ionuț Vulpescu.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: