HAITA PROPAGANDEI BASISTE DEVENITA JOHANNISTA SE CEARTA PE FUSTELE LUI CARMEN -LAZURCA-JOHANNIS ,SOATA PAIATEI PENALE KLAUN JOHANNIS !

23 iun.

Românii se ceartă pe fustele soţiei lui Iohannis

Basisto-iohannistii se ceartă pe fustele soţiei lui Iohannis
Prima Doamnă a Țării, Carmen Iohannis, este aspru criticată pentru ținuta purtată recent la Sibiu, cu ocazia Festivalului de Teatru, la spectacolul „Ultima bandă a lui Krapp”, conform b1TV.

Asta în ciuda laudelor designerului Stephan Pelger care a scris pe propria pagină de Facebook că se simte „foarte onorat” că prima doamnă „a decis să poarte, din nou, o creație” de-a sa, pret-a-porter.

La polul opus se află utilizatorii Facebook care au comentat imaginea respectivă, printre ei aflându-se și fiica fostului premier Petre Roman care spune că „NU fără mânecă și NU cu genunchii la vedere. Altfel, rochia superbă”.

Un alt comentator spune că „NU atât de strâmtă”, iar replica Oanei Roman este că „asta își dorește, cred. Și nimeni nu îi spune că nu e ok, că nu e adolescentă și nici persoană particulară”.

PUBLICITATE

O altă persoană aduce în discuție o fotografie în care apare Prințesa Diana purtând o rochie roșie fără mâneci și cu genunchii la vedere.

Designerul răspunde acestor comentarii scriind că „le învățăm pe toate! Vă mulțumesc pentru critici constructive. E foarte greu să îi schimb unui om obiceiurile de o viață. Mai avem mult timp și de mai bine”.

De cealaltă parte a baricadei se află cei care scriu că „tot ca un punct de vedere <neșlefuit> de protocolul de rang înalt, constat o Regină a Iordaniei care îmbracă ținute semnate de designeri de tradiție, și nu iordanieni, o Prințesă Kate nu o dată cu fusta zburată de vânt, o Principesă Margareta care nu ezită să încerce culori tari și o Regină a Marii Britanii care sfidează și trece la volan de dragul unei libertăți îngrădite”.

O motivare a alegerii ținutei purtate este dată de o altă comentatoare care crede că „dânsa a luat în considerare că s-a întors acasă și s-a simțit ca atare, liberă de orice fel de etichetă. Ar trebui să-i respectăm opțiunea și să nu mai judecăm aparențele. Este o doamnă frumoasă, cu un corp de invidiat pe care și l-a purtat cu mândrie și înainte de mandatul prezidențial”.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: