JAPITA PENALA ALINA KILLOWAT -BORGHIU ,SCUZE GORGHIU,DATA PE PE MANA CSM: „ACEASTA FUFA PENALA CARE O INTRECE PE ANA PAUKER ,ELENA CEAUSESCU,ELENA UDREA ,ANDREEA PORA ,AMICA CU KLAUN JOHANNIS SE CREDE „BURICUL PAMANTULUI”,SUSTINE CA ESTE URMARITA IN TRAFIC SI ISE INVESTIGHEAZA TRECUTUL DE FUFA PENALA SI AL TATALUI EI !

23 iun.

Corepreşedintele PNL Alina Gorghiu susţine că e urmărită în trafic la comanda PSD şi că i se investighează trecutul pentru a se descoperi eventuale vulnerabilităţi. Mai mult, Gorghiu mai spune că i se „intrumentează plângeri la Parchetul General şi ANI”. Aceste acuzaţii la adresa PSD îl face pe jurnalistul Ion Cristoiu să afirme că liderul PNL vrea să treacă drept Buricul Pământului. Alina Gorghiu ar trebui investigată de CSM pentru denigrarea Justiţiei, mai susţine Cristoiu.

„După ce-am sfîrșit de citit aceste jelanii, am simțit nevoia să zic, Mititica, oamenii răi nu-i dau pace! După care mi-am mi-am amintit că distinsa nu-i de loc mititică, dimpotrivă, e ditamai persoana. (…) Dintre toate trucurile prin care neisprăviții din născare vor să se înfățișeze a opiniei publice drept persoane de importanță națională în Republica noastră capitalistă, cel cu datul drept victimă mi se pare dezgustător. Întotdeauna am considerat că un buric pur și simplu, cînd vrea să treacă drept Buricul Pămîntului, se apucă să scheaune că e urmărit.

Alina Gorghiu e cu atît mai ridiculă în izmeneala cu filatul cu cît:

1. Nu văd cine are pierde timp, bani și energie, ca s-o fileze. E chiar atît de primejidoasă pentru cineva încît să merite riscul și efortul?

2. E Favorita lui Klaus Iohannis, cel căruia îi spune Domnul Președinte ca și cum ar vrea să-l ia de bărbat. De ce nu s-a adresat Alina Gorghiu Protectorului de la Cotroceni cu plîngerea că ea, lidera Opoziției din România, e urmărită în chip ilegal?

Sunt sigur că dacă i s-ar fi plîns Unchiului din Deal acesta ar fi ordonat telefonic SRI să-i prezinte de îndată un Raport în această chestiune.

Alina Gorghiu acuză Parchetul General că-i face Dosare la comandă politică. Ei drăcie! Asta înseamnă că în România Justiția acționează la comandă politică! Păi nu se strofoca distinsa pînă mai ieri să ne convingă că Justiția din România e independentă?

Nu ne denunța pe noi, cei care ziceam că Lupta împotriva corupției e un pretext de răfuială politico- mafiotă pentru putere, teritoriu, bani, influență prin folosirea eternilor făcători de lucruri murdare care sunt procurorii, drept – vorba Șefului de Rețea din presă – apărători ai borfașilor?

N-ar trebui, oare, să se sesizeze CSM- ul în legătură cu această gravă atingere adusă independenței Justiției? Dan Tapalagă, Dan Turturică, Sorina Matei, Ioana Ene Dogioiu, Andreea Pora, Gardienii de pază la virginitatea Justiției, ce mai așteptați? Șo pe ea!”, scrie Cristoiu pe blog.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: