COMUNICATUL ADMINISTRATIEI PREZIDENTIALE: KLAUN JOHANNIS I-O DECORAT PE COLONELUL FRANCISCO ESTEBAN PEREZ,COMANDANTUL EUROGENDFOR SI PE COLONELUL PETRE NICOLAE MARIAN ,ADJUNCT AL COMANDAMENTULUI!

30 iun.

Președintele Klaus Iohannis a semnat marți mai multe decrete de decorare, printre care se numără și cele referitoare la decorarea comandantului și a adjunctului EUROGENDFOR.

Potrivit Administrației Prezidențiale, cu prilejul ceremoniei de schimbare a comenzii EUROGENDFOR, pentru contribuția deosebită în susținerea și promovarea intereselor acesteia în teatrele de operații în care este implicată, șeful statului a conferit Ordinul „Bărbăție și Credință” în grad de Cavaler, cu însemn pentru militari, colonelului Francisco Esteban Perez, comandantul Comandamentului Permanent al EUROGENDFOR, Vicenza, Republica Italiană, și colonelului Petre Nicolai Marian, adjunct al Comandamentului.

Decorarea a fost făcută la propunerea viceprim-ministrului pentru securitate națională, Gabriel Oprea, ministrul Afacerilor Interne.

De asemenea, președintele Iohannis a conferit Ordinul „Virtutea Maritimă” în grad de Cavaler, cu însemn pentru militari, Drapelului de Luptă al Statului Major al Forțelor Navale, și Ordinul „Virtutea Aeronautică” în grad de Cavaler, cu însemn pentru militari, Drapelului de Luptă al Statului Major al Forțelor Aeriene.

Decorarea a fost făcută „în semn de apreciere a înaltului profesionalism și a rezultatelor remarcabile obținute de personalul unității în îndeplinirea misiunilor specifice ce i-au fost încredințate, pe timpul desfășurării activităților de instruire pentru luptă, a exercițiilor multinaționale cu forțele navale ale statelor membre NATO”.

Propunerea a fost făcută de ministrul Apărării Naționale, Mircea Dușa.

AGERPRES

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: