FOSTUL PRESEDINTE AL PNL -ULUI ISTORIC CRIN ANTONESCU II DA UN „UPERKUT „NOULUI PDL SI BASISTULUI KLAUN JOHANNIS SI NU VA PARTICIPA LA VOTUL DE MARTI DIN PARLAMENT PENTRU NUMIREA BASISTULUI MRU”PUTOIUL OPARIT” LA SEFIA SIE!

30 iun.

Fostul președinte PNL, senatorul Crin Antonescu, a anunțat că nu va participa la votul de marţi din Parlament pentru numirea lui Mihai Răzvan Ungureanu la şefia SIE.

„Este și dreptul meu individual ca senator să mă pot privi în oglindă și să pot privi pe oricare dintre cele câteva milioane de oameni cărora le-am spus anumite lucruri în trecut. Eu nu pot să votez această propunere. Nu este o chestiune personală, nici legată de domnul Ungureanu, cu atât mai puţin de preşedintele Iohannis care face propunerea, e o chestiune care se raportează la mine şi la lucrurile pe care, în calitate de preşedinte al PNL, le-am spus şi făcut într-o anumită perioadă. Am crezut în lucrurile pe care le-am spus, poate uneori m-am înşelat, şi nu cred că această volatilitate a opiniilor, această scuză eternă – „era altă situaţie, erau alte circumstanţe” – poate să slujească la infinit”, a declarat Crin Antonescu la Digi 24.

Antonescu spune că ”este o poziţie strict individuală”. „Nu am discutat cu alţi colegi şi nu cred că vor fi probleme la vot din partea liberalilor. Probabil că vor vota această propunere, unii fără prea mare plăcere. Eu nu am glumit şi când am făcut politică am crezut în lucrurile pe care le-am spus”, a mai declarat Crin Antonescu.

Întrebat dacă nu se teme de sancţiuni din partea conducerii partidului, Antonescu a spus: „Este dreptul oricărui partid, în speţă şi al PNL, de a lua decizii politice de vot într-o asemenea chestiune şi de a recurge chiar la sancţiuni disciplinare atunci când aceste decizii nu sunt respectate”.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: