COMPLETUL ICCJ ,A DECIS SA MODIFICE CONTROLUL JUDICIAR IN CAZUL DEPUTATULUI SEBASTIAN GHITA CARE VA PUTEA SA-SI EXERCITE MANDATUL IN CAMERA DEPUTATILOR SI SA MEARGA PRIN TARA!

3 iul.

Sebastian Ghiță își va putea exercita funcția de deputat și se va putea deplasa pe tot teritoriul României.

Instanța supremă a decis să modifice controlul judiciar în cazul lui, iar hotărârea este definitivă.

„Admite plângerea formulată de inculpatul Ghiță Sebastian împotriva ordonanței din 24 iunie 2015 emisă în dosarul nr.218/P/2014 (…) modifică conținutul controlului judiciar față de inculpatul Ghiță Sebastian după cum urmează: — extinde limita teritorială pe care inculpatul are obligația de a nu o depăși decât cu încuviințarea prealabilă a procurorului competent de la teritoriul localității Ploiești la teritoriul României; — înlătură obligația de a nu desfășura activitate în calitatea de deputat în Parlamentul României. Menține celelalte obligații din conținutul controlului judiciar”, se arată în minuta instanței.

Judecătorii au decis pe de altă parte amânarea deciziei în ceea ce privește contestația formulată de Ghițăt la extinderea măsurii sechestrului asigurator.

Procurorii DNA Ploiești i-au interzis, săptămâna trecută, în cadrul controlului judiciar, lui Sebastian Ghiță să părăsească Ploieștiul, să vorbească cu premierul Victor Ponta și să-și exercite mandatul de parlamentar. De asemenea, au extins sechestrul asigurator.

Urmărit penal în dosarul lui Iulian Herțanu, lui Ghiță i s-a adus la cunoștință miercurea trecută că este urmărit penal și pentru trafic de influență, complicitate la schimbarea, fără respectarea prevederilor legale, a destinației fondurilor europene, spălare de bani, în formă continuată, evaziune fiscală, în formă continuată, coruperea alegătorilor, efectuarea de operațiuni financiare, ca acte de comerț, incompatibile cu funcția, în formă continuată.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: