DECLARATIA ZILEI: PREMIERUL VICTOR PONTA LA IESIRE DE LA DNA: „STAI ,STAI ,CA MI-AU RUPT ASTA , MI-AU RUPT CARJA.PE BUNE…!”

13 iul.

Premierul Victor Ponta a anunțat luni, la ieșirea de la sediul DNA, că procurorul a dispus în dosarul său o expertiză financiar-contabilă, care va fi gata în august.

„Procurorul a dispus — și e foarte bine — o expertiză financiar-contabilă și ne vedem când e gata, în august”, a declarat Victor Ponta, care a stat la DNA aproximativ o jumătate de oră.

El a precizat că va face declarații după realizarea acestei expertize.

În timp ce se îndrepta spre mașină, Ponta le-a atras atenția jurnaliștilor că i-au rupt o cârjă.

„Stai, stai, că mi-au rupt asta, mi-au rupt cârja. Pe bune…”, a spus Victor Ponta. „S-a rupt cârja?”, a întrebat un reporter. „Păi, da… (…) Nu vreți să facem politică în altă parte, nu la DNA?! Ne vedem la partide, la Parlament…”, a adăugat Ponta.

Premierul s-a deplasat apoi la sediul Guvernului.

Conform DNA, Victor Ponta este urmărit penal în dosarul Turceni — Rovinari pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată (17 infracțiuni), complicitate la evaziune fiscală în formă continuată și spălare de bani, în calitate de avocat (reprezentant legal al Cabinetului Individual de Avocat „Ponta Victor-Viorel”).

Faptele reținute de anchetatori ar avea legătură cu faptul că Ponta ar fi beneficiat de o parte „însemnată” din sumele obținute de către SCA „Șova și Asociații” de la complexurile energetice Turceni și Rovinari, deși nu a efectuat niciun fel de activitate profesională în temeiul convenției de conlucrare dintre cele două case de avocatură.

AGERPRES

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: