PENALUL PENALILOR TRAIAN BASESCU SI-O ALES TABARA PENALULUI KLAUS JOHANNIS,PRIVIND RETRIMITEREA CODULUI FISCAL IN PARLAMENT SI AUSTERITATEA PE CARE ASASINUL ECONOMIC ,PENALUL KLAUS WERNER JOHANNIS MARIONETA GERMANIEI VREA SA O APLICE IN COLONIA ROMANIA!

30 iul.

Fostul președinte Traian Băsescu a declarat miercuri seara, în cadrul emisiunii ”Ultimul cuvânt” de pe B1 TV, că este de acord cu faptul că președintele Klaus Iohannis a retrimis Codul Fiscal în Parlament, subliniind că este vorba despre un gest de prudență, informează b1.ro.

În ceea ce privește întoarcerea Codului Fiscal înapoi, eu sunt de acord cu Iohannis. Sunt de acord cu Iohannis, bazat pe un singur cuvânt, prudență. Ce era dacă stăteau trei luni din anul 2016, să vadă dacă, într-adevăr au și resurse pentru investiții?”, a spus Băsescu.

Ce resping la Iohannis: faptul că nu a chemat Guvernul. Are articolul 85, 86 din Constituție care spune că președintele consultă Guvernul ori de câte ori dorește. Trebuia să cheme Guvernul așa cum l-am chemat eu pe Ponta și a venit cu domnișoara Ministru de Finanțe pe problema CAS-ului. Dacă aveau cifre și mă convingeau, probabil că nu aș fi protestat”, a mai spus Traian Băsescu.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.