MASONUL MUGUREL ISARESCU,FOST PREMIER CDR ,ACTUALMENTE GUVERNATOR AL BNR, LA ORDINUL FMI,A OCULTEI FINANCIARE MONDIALE ,”PUNE LA ZID” CODUL FISCAL SPRE BUCURIA ACELEI FETE DIN EST ,CANCELARUL CELUI DE AL PATRULEA REICH,ANGELA MERKEL!

4 aug.

Guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, a purtat marți discuții cu ministrul Finanțelor Eugen Teodorovici pe tema implementării noului Cod Fiscal, la finalul cărora a făcut câteva declarații. Temerile pe care guvernatorul le are sunt aceleași cu ale Fondului Monetar Internațional.

„Sunt foarte multe reduceri de impozite, la toate proporțiile. Sunt mari, nu sunt mici. Cifra de 2,2-2,3% din PIB pare mică, dar e foarte mare. Dozajul este, de fapt, cheia problemei. Câte încap fără să strici macrostabilitatea”, spune Isărescu, potrivit B1.ro.

Guvernatorul explică faptul că „această macrostabilitatea e precum sănătatea. Îți dai seama cât de importantă este sau sunt când le pierzi și e prea târziu. Tratamentele sunt dureroase, mereu sunt întârziate, niciodată nu le faci la timp. De aceea, sub nicio formă nu trebuie să o pierdem, mai ales că s-a atins foarte greu”.

Guvernatorul a subliniat că ar trebui să se aibă în vedere stimularea investițiilor, creșterea economică și crearea locurilor de muncă.

În ceea ce privește o perioadă de deflație pentru România, Isărescu spune că nu se pune problema unei astfel de chestiuni, însă „grosul nu vine atât din eventuala reducere a TVA de la 24 la 19%, ci din TVA-ul redus la alimente”.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: