AFLAND CA GERMANIA ESTE PE „CAI MARI”IN PRIVINTA DEZVOLTARII ECONOMIEI,ASASINUL ECONOMIC AL ROMANIEI,PENALUL KLAUS JOHANNIS „FEISBUKA”, INCEARCA SA LE EXPLICE ROMANILOR DE CE A RESPINS CODUL FISCAL,INTRUCAT PRIN ACEST ABUZ IN SERVICIU SE FACE VINOVAT DE INALTA TRADARE FATA DE STABILITATEA ECONOMICA A ROMANIEI!WERNER NU TE MAI ASCUNDE DUPA CIRES MALAKULE PUTUROS,DA-TI DEMISIA!

10 aug.

Foto: Facebook

Într-o postare pe Facebook, preşedintele Klaus Iohannis le răspunde celor care îl acuză că se plimbă prea mult prin străinătate.

„Cred că un stat puternic nu este unul izolat, ci unul care se bucură de respectul și încrederea partenerilor, ai cărui reprezentanți comunică și discută permanent cu omologii lor pentru a construi proiecte comune”, scrie şeful statului.

Klaus Iohannis spune că astfel de întrevederi avea loc şi în viitor pentru ca ţara noastră să fie percepută pe măsura potenţialului de care dispune.

„Am avut privilegiul ca în aceste prime luni de mandat să îi reprezint pe concetățenii mei, din țară și din afara granițelor, în discuțiile cu președinții Franței, Poloniei, Austriei, Italiei, Portugaliei, cu cancelarul Germaniei, cu prim-ministrul Spaniei, cu cel al Marii Britanii și nu numai. Voi continua să am asemenea întrevederi și cu alți lideri din întreaga lume, pentru că vreau ca România să fie percepută pretutindeni pe măsura potențialului său ca stat și pe măsura ambițiilor noastre ca națiune”, conchide Iohannis

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: