DIN SPATELE GRATIILOR ,DAN VOICULESCU ISI DA „ARAMA PE FATA” SUSTINANDU-L PE PREMIERUL DE LA „GRICO”,PENALUL KLAUS JOHANNIS SI PRIN PARTIDUL TELEVIZOR ANTENA 3-PPU LOVESTE IN GUVERNUL CONDUS DE PREMIERUL VICTOR PONTA!SOLUTIA IMORALA REVINE!

16 aug.

Din spatele gratiilor, Dan Voiculescu loveşte direct în Guvernul Ponta cu un neadevăr dur. Dacă Victor Ponta prezintă doar realizări măreţe ale Guvernului, Voiculescu îi taie aripile şi afirmă că România este cea mai săracă ţară din UE.

„În Uniunea Europeană există un indicator numit PPS (power-purchasing-standard), puterea de cumparare standard. În 2014, cel mai scăzut nivel al acestui indicator a fost înregistrat în România, respectiv 345 PPS, iar cel mai ridicat în Luxembourg, respectiv 1576 PPS. Salariile minime în Europa variază între 174 euro – în Bulgaria, cel mai scazut, și 1.929 euro – în Luxembourg, cel mai ridicat. Concluzia este că poporul român are cea mai scăzută putere de cumpărare din Uniunea Europeană. Altfel spus, este cel mai sărac popor”, scrie Dan Voiculescu pe blog.

Omul de afaceri, care ispăşeşte o pedeapsă de 10 ani de închisoare, semnalează şi un eşec al programelor europene de susţinere a zonelor sărace, făcând trimitere la Corina Creţu, comisar european responsabil de acest domeniu. „Mă întreb dacă doamna comisar european Corina Crețu știe acest lucru și dacă știe ce se întâmplă cu fondurile de coeziune”, mai scrie Dan Voiculescu.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: