SURPRIZA ,MARTOR OCULAR LA VIOLUL DIN 10 NOIEMBRIE CARE A DEPUS MARTURIE IMPOTRIVA CELOR SAPTE VIOLATORI DE LA VASLUI!

16 aug.

EXCLUSIV Proba-surpriză împotriva celor şapte violatori din Vaslui: martorul ocular care a refuzat să participe la viol

Un al optulea tânăr, prieten cu violatorii, a fost martor ocular la violul din 10 noiembrie, însă a refuzat să participe. Acesta a depus mărturie împotriva prietenilor sai, anunta Adevarul.

Vineri, 14 august, la Judecătoria Vaslui a avut loc ultimul termen de judecată în dosarul celor şapte tineri care au scandalizat România, după ce au violat o elevă ore în şir, până la leşin. Şedinţa de judecată a fost una maraton, de aproape nouă ore, iar judecătorul a respins toate probele prin care apărătorii violatorilor încercau să mai tragă de timp.

Surpriza  a fost un martor ocular care a refuzat să participe la orgia sexuală. Cel de-al optulea tânăr este tot din localitatea Văleni şi este prieten cu violatorii. El a declarat în detaliu procurorilor cum în seara de 10 noiembrie 2014 prietenii săi au batjocorit tânăra, rând pe rând, în timp ce aceasta plângea şi îi ruga să o ducă acasă. Martorul a susţinut că, în timp ce fata era violată, el vorbea la telefon şi se plimba prin jurul maşinii. A fost invitat de Silviu Burada să îşi satisfacă şi el plăcerile fizice însă a refuzat, pentru că, deşi era băut, la fel ca şi ceilalţi şapte tineri, a realizat că este vorba de un viol. Faptul că a ajutat la aflarea adevărului în acest caz l-a scăpat de punerea sub acuzare de tăinuire, potrivit sursei citate.

Atât martorul care a refuzat să participe la viol, cât şi ceilalţi şase tineri, în timpul urmăririi penale, au dat vina pe Silviu Burada, spunând că acesta a premeditat violul încă din timpul zilei, când i-a sunat pe fiecare şi i-a întrebat dacă nu doresc „să facă o poştă“.

Luni, la ora 14.00, cei patru tineri din Văleni îşi vor afla pedepsele.

Sursa :http://adevarul.ro/

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: