JOHANNISTUL VLAD NISTOR ,OPORTUNISTUL CEDERIST,DESPRE INTELECTUALII ASASINULUI ECONOMIC ,PENALUL KLAUS JOHANNIS:” NU AM REMARCAT PREZENTA UNOR PERSONALITATI CUNOSCUTE IN ADMINISTRATIA PREZIDENTIALA!”

6 sept.

În cazul fiecărui președinte pe care România l-a avut, s-a discutat despre grupurile de intelectuali care susțineau viziunea acestuia. Am avut intelectualii lui Ion Iliescu, ai lui Emil Constantinescu, dar și pe cei ai lui Traian Băsescu. În privința lui Iohannis, acest grup al intelectualilor pare că lipsește cu desăvârșire.

Deputatul PNL Vlad Nistor a explicat la B1 TV că, din punctul său de vedere, este posibil ca președintele Iohannis să vizeze întreaga societate civilă și nu un grupuscul al ei.

E adevărat că nu am remarcat prezența unor personalități  cunoscute  în jurul președintelui iohannis, dar aici aș îndrăzni să fac o precizare. Noi suntem obișnuiți, sau am fost obișnuiți din 1990 încoace să confundăm societatea civilă cu un număr de intelectuali, cu grupuscule de intelectuali, care și-au arogat în momente diferite responsabilitatea pentru întreaga societate civilă românească. Care s-au considerat ei înșiși ca fiind reprezentanții legitimi ai societății civile. Nu-i așa” a spus Vlad Nistor, citat de evz.ro.

El a explicat că, ” la 25 de ani de la reinstalarea unui regim democratic”, societatea civilă  ” cu mult  mai complicată, cu mult mai complexă, și cu mult mai vie decât un număr de 20 academicieni, profesori universitari, scriitori, pictori sau ce-or fi ei”.

Aceștia sunt numai membri pregnanți ai societății civile, societatea civilă e altceva”, a conchis Nistor.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<span>%d</span> blogeri au apreciat: