DIN CICLUL „GHICI GHICITOAREA MEA”: DE CE NU VREA VICEPRIMARUL NOULUI PDL,CORNEL PIEPTEA SA PREIA INTERIMATUL PRIMARIEI GENERALE A CAPITALEI?!”

7 sept.

Viceprimarul Cornel Pieptea a declarat, luni, că se va alege un primar interimar după ce instanţa va comunica prefectului hotărârea de arest preventiv.

Întrebat dacă este pregătit pentru a prelua interimatul Primăriei Capitalei, Pieptea a declarat că nu este un lucru pe care şi-l doreşte, subliniind faptul că poziţia sa era mai mult una de „tehnocrat”.

„Procedural am stabilit pasii care trebuie urmati. Instanta n-a comunicat prefectului hotararea de arest preventiv a primarului general Sorin Oprescu. Pana nu comunica, prefectul nu poate emite ordinul de constatare a suspendarii din functie. Din cei 2 viceprimari se va alege un viceprimar care sa preia atributiile.

Sunt pregatit, nu e un lucru pe care mi-l doresc. Pozitia mea era mai mult de tehnocrat. In momentul de fata exista un blocaj dar nu genereaza probleme dificile. Vom organiza o sedinta la nivel administrativ pentru a identifica riscurile pentru perioada urmatoare si pentru a cauta solutii”, a declarat viceprimarul Cornel Pieptea.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: