NOUA ORDINE MONDIALA S-A INSTAURAT: CINE DETINE PETROLUL VA CONDUCE LUMEA!

9 sept.

Arthur Schopenhauer spunea că adevărurile trec prin trei etape. Prima dată, sunt ridiculizate. A doua oară, sunt respinse cu violență. A treia oară, sunt acceptate ca fiind evidente.

Cine are petrolul conduce lumea. Este o afirmație pe care trebuie să o luăm în serios. Există invenții de mare importanță cu ajutorul cărora s-ar putea produce energie liberă sau alternativă.

De ce se preferă sursele clasice de energie? Pentru că numai așa poți avea controlul omenirii. Toți inventatorii care au realizat dispozitive pentru obținerea energiei alternative sau libere au dispărut sau au murit în condiții misterioase.

Cine are petrolul conduce lumea. Este o afirmație pe care trebuie să o luăm în serios. Există invenții de mare importanță cu ajutorul cărora s-ar putea produce energie liberă sau alternativă. De ce se preferă sursele clasice de energie? Pentru că numai așa poți avea controlul omenirii.

Toți inventatorii care au realizat dispozitive pentru obținerea energiei alternative sau libere au dispărut sau au murit în condiții misterioase.

De ce nu se pun în practică invențiile lui Tesla, referitor la energia liberă? 23% din populația globului este de religie musulmană. Această religie este reprezentativă în 48 de țări și este în continuă expansiune.

Islamul Arabic, Wahabbi este una dintre cele mai puternice organizații mondiale care a promovat islamul radical. În ultimii 10 ani, a cheltuit peste 70 de miliarde de dolari, pentru acest scop.

Frăția Musulmană este o altă organizație care este infiltrată în SUA. Se spune că are legături influente și cu autoritățile de la Casa Albă. În lume există 350 de bănci islamice, în 75 de țări, scrie efemeride.ro.

Predicţiile Babei Vanga, celebra clarvăzătoare din Bulgaria, se întind până în anul 5079, când a prezis sfârşitul lumii. Până atunci, numeroase evenimente se vor produce pentru ca în cele din urmă omenirea să ajungă să comunice cu Dumnezeu, pentru ca mai apoi să dispară definitiv din acest univers.

Una din profeţiile Vangăi care vizează actualitatea, este relaţia dintre bulgari şi ruşi, şi despre aceasta voi relata mai jos. O alta face referire la un eveniment ce urmează să se petreacă la Sofia. Vă voi spune despre ce este vorba şi vă voi ataşa o înregistrare TV. În rest, vedeţi şi dumneavoastră ce s-a împlinit şi ce încă nu din profeţiile Babei Vanga”, spune Jeni Kostadinova, o bună cunoscătoare şi o apropiată a Vangăi Dimitrova care a scos volumul în limba rusă, intitulat „Vanga şi Rusia”.

Trebuie spus şi că autoarea acestei carţi  făcut o apropiere între o afirmaţie a lui Edgar Cayce şi previziunea Vangăi. Astfel, Cayce a spus: „Datorită conservării şi dezvoltării creştinismului în Rusia, lumea va fi salvată.” Iar Vanga a profeţit: „Bulgaria este sufletul iar Rusia – trupul. Acestea două vor salva lumea.”

Care anume sînt profeţiile cu caracter politic făcute de Vanga?

Iată câteva din profeţiile Vangăi, cuprinse în cartea semnata de Jeni Kostadinova:

– ne aşteaptă 1000 de ani de pace şi prosperitate

– Bulgaria si Rusia vor salva lumea

Bulgaria e sufletul, Rusia – trupul. Împreună vor salva lumea.

– Bulgaria e mama, Rusia e tatăl întregii lumi slave. Cele două popoare sînt legate de veacuri şi au o misiune comună pe Pământ.

Nu închideţi uşa Rusiei – a spus Baba Vanga. Ea este intrare şi ieşire pentru Bulgaria (în sensul de soluţie).

– De unde poate veni ajutorul pentru Bulgaria?

Respectaţi Rusia, a spus Baba Vanga, şi nu vă încredeţi în americani. Nimic bun nu vă aşteaptă de la aceştia. Ajutor poate veni numai de la Rusia. Ea ne este mama. Ea ne-a ajutat şi tot ea ne va ajuta iar.

Binele stă înaintea noastră.

Bulgaria îşi va reveni. Îşi va reînnoi prietenia cu Rusia; va avea relaţii şi cu Turcia. Binele va veni.

– Republicile se vor reface

Si acum Rusia este măreaţă şi întotdeauna ea va fi măreaţă. Ţineţi minte: republicile vor reveni în Rusia.

– Nu exista vreo forţă care să poată zdrobi Rusia. Rusia îşi va deschide aripile şi se va înălţa. Rusia va deveni iarăşi Marea Rusie.

– China, India şi Rusia se vor apropia

Acum Rusia este numită Uniune (U.R.S.S.) dar ţara Rusia se va întoarce şi se va numi Rusia, ca pe vremea lui Serghei Radonejki. Superioritatea ei spirituală va fi recunoscută de toţi, inclusiv de America. Asta se va întâmpla peste 60 de ani. Înainte de asta, se vor apropia trei state: China, India şi Rusia.

– Socialismul va reveni

Socialismul va reveni într-o nouă formă. Scrieţi despre Marx, despre Lenin! Pentru ce va ruşinaţi cu ei?! Învăţătura lui Lenin e bună. Trebuie să fie respectată.

– O nouă învăţătură spirituală va cuprinde lumea

O nouă învăţătură se va ivi în Rusia. Mai întâi ea se va curăţa (clarifica) şi apoi îşi va începe marşul prin lume.

– Vreau să merg la Moscova

Aşa de mult vreau, măcar pentru o zi, măcar pentru o oră, să merg la Moscova! Să mă plimb pe străzile ei, să văd lumea adunata la catedrală… Şi la Petersburg vreau sa merg…

– Piatră peste piatră nu va rămîne în Siria

Oh, ce-o să fie în Siria! E scris în Biblie. Săracii sirieni – va veni vremea când piatră peste piatră nu va rămâne în ţara lor… Dar până atunci mai este..

Arabia Saudită este membru FMI, cu drepturi depline, dar nu a prezentat nici un raport cu privire la exorbitantele sume obținute din petrol. Arabia Saudită este o putere care face jocurile din umbră. În anul 2014, SUA au încheiat un acord cu această țară, în care Arabia Saudită a impus condiții drastice americanilor. De la petrol s-a ajuns la condiții politice.

Să nu uităm faptul că Arabia Saudită are legături privilegiate cu Rusia. Se preferă o astfel de situație, robinetul se deschide sau nu, după placul arabilor, în condițiile în care există multe surse pentru a abține energie liberă sau alternativă.

Arabia Saudită face de mult politica în Orientul Mijlociu și mai nou, prin presiunile pe care le face asupra marilor puteri ale lumii, prin prețul barilului de petrol.

Acest joc al prețului barilului de petrol, influențează în mod dramatic alte economii. În afară de cele occidentale, Iranul a înregistrat mari pierderi economice, cauzate de politica impusă de Arabia Saudită.

Rusia curtează Arabia Saudită, pentru că, în mod direct, piața petrolului depinde de ceea ce dictează Arabia Saudită. Cine are curajul de a supăra Arabia Saudită? Ce consecințe ar fi?

Marile proiecte americane sunt condiționate de prețul pe care Arabia Saudită îl impune barilului. Sunt analiști economici care susțin că economia americană este în cădere liberă și din cauza prietenilor arabi care impun regulile. Există o conspirație care va duce unde? Ce se urmărește?

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: