PENALUL MIRCEA BASESCU FRATELE MAFIOTULUI TRAIAN BASESCU REACTII HALUCINANTE DUPA APARITIA NOILOR INREGISTRARI!

12 sept.

Mircea Băsescu a avut o reacție incredibilă după ce Antena 3 a difuzat noi înregistrări în care el apare alături de membrii familiei lui Bercea Mondial și recunoaște că a primit 1 milion de euro de la aceștia.

 La scurt timp după apariția înregistrărilor, Mircea Băsescu a reacţionat și a transmis că el nu a luat niciun ban, iar la fratele său, Traian Băsescu, nu a ajuns niciun leu.

Întrebat dacă întregistrările sunt reale, Mircea Băsescu a spus, la România TV: „Cu milionul ăla, bă, ai dat până acum un milion de lei, mai dă 50 sau 30 de mii … El nu voia să deie bani pentru un avocat ca lumea. Nu să îmi deie mie sau că mi-a dat mie … . Cred că de un milion de euro era vorba. (…)

Eu spuneam: bă, ai cheltuit un milion de euro … Anghel Stanciu se tot plângea că a cheltuit un milion de euro ca să-l scoată pe Bercea din închisoare. Eu spuneam: bă, ai dat un milion de euro, ce ți-e să mai dai 30 mii la un avocat să îl scoatem pe Bercea din puşcărie”.

Mircea Băsescu a arătat că i-a recomandat un avocat şi că l-a încurajat tot timpul: „Şi le-am spus de mii de ori: bă, nu daţi bani la nimeni”.

Întrebat despre faptul că a fost ameninţat cu înregistrări în care el spune că banii au ajuns şi la fratele său, Traian Băsescu, Mircea Băsescu a spus: „Minte! S-ar putea … Ştiu eu … Poate eram beat … dar minte. La preşedintele ţării nu au ajuns bani sub nicio formă. Nici de la Căpăţână, nici de la … (…) Mie nu mi-a dat nimeni bani şi nu spune nimeni că mi-ar fi dat mie bani, în afară de Ciutacu”.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: