PETRE ROMAN ,”MORMAN DE FIARE VECHI”,FIUL NOMENCLATURISTULUI PCR,WALTER NEULANDER-ROMAN SE VISEAZA PRIMAR GENERAL AL CAPITALEI!!!!,VREA SA DEA UN NOU TUN CA CEL AL AFACERII „MEGAPOWER!”

25 sept.

Prezent, joi seară în platourile Antena 3, în emisiunea „La ordinea zilei” moderată de Dana Grecu, Petre Roman a vorbit despre decizia sa vehementă de a candida la funcția de primar al Capitalei. Roman a vorbit despre sunt competitorii săi din PNL pentru această funcție și a venit cu o propunere inedită de dezbatere publică:

„Cei cinic sunt Ludovic Orban, Cristian Busori, Costica Canacheu, domnul Udriste si eu. Ce-am propus eu astazi, daca vrem (…) in primul rand o competitie internea. Am spus sa facem o dezbatere publica candidatii cu intrebari in public cu intrebari de la ziarist ca oamenii sa fie mai in cunosctinta de cauza. Daca tot facem o competitie interna, sa inteleaga lumea (…).  Sa fie fiecare caracter, fiecare figura, fiecare profil evident pentru oameni si in felul asta sa ajungem la un candidat. Primăria Generală a Capitalei e miza principală!”

Referitor la motivul pentru care dorește să devină primar, Petre Roman a mai declarat: „Stiu ce se poate face si cat de mult s-ar putea face din experienta unor mari capitale. (…) As vrea si Bucurestiul sa fie atat cat se poate o mare capitala. Mă bat public si ce-i cu asta, adica mi-e rusine sa intru in competitie? ”

Amintim că Petre Roman s-a inscris in cursa interna a PNL pentru Primaria Capitalei la finele lunii iulie.

Petre Roman a fost ales in 2012 deputat din partea PNL de Brasov, insa mandatul sau a incetat pe 9 februarie ca urmare a faptului că raportul ANI privind starea sa de incompatibilitate a rămas definitiv prin neconstestare. Petre Roman a criticat această decizie, menţionând că a depus constestaţia la raportul ANI în termen, iar pe 11 mai a solicitat din nou Camerei Deputaţilor repunerea sa în funcţia de deputat, precizând că raportul ANI privind incompatibilitatea sa nu a rămas definitiv şi nu există niciun temei pentru demiterea sa de drept, potrivit hotnews.ro.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: