ASASINUL ECONOMIC AL ROMANIEI,PENALUL KLAUS JOHANNIS AR PUTEA FI ACUZAT DE TRAFIC DE INFLUENTA IN URMA DISCUTIILOR CU REPREZENTANTII UNOR COMPANII MULTINATIONALE AMERICANE!

27 sept.

Președintele Klaus Iohannis s-a întâlnit vineri cu reprezentanții unor companii multinaționale americane, context în care a pledat pentru necesitatea implementării unui ghid de bune practici, având la bază prevederi din legislația americană privind combaterea actelor de corupție din societatea economică.

„Președintele Klaus Iohannis a reiterat prioritatea României de a atrage investiții străine, unul dintre obiectivele principale ale țării noastre fiind eliminarea constrângerilor care afectează libertatea economică și reprezintă impedimente pentru investitori”, arată Administrația Prezidențială.

Întâlnirea cu reprezentanții unor companii multinaționale americane prezente sau care doresc să investească în România, printre care MetLife, Johnson & Johnson, Chevron, ExxonMobil, Cargill, Timken Warburg Pincus, a avut loc în cadrul evenimentului „American Romanian Investors Dialogue”.

Sursa citată arată că aceste companii vor putea aduce în România mai multe investiții directe, care să contribuie la transferul de tehnologie și să creeze mai multe locuri de muncă.

Administrația Prezidențială precizează că tematica discuțiilor s-a axat pe valorificarea potențialului real al cooperării economice dintre România și Statele Unite ale Americii, investițiile americane ca instrument de modernizare economică, independența energetică și rolul ei ca vector esențial al competitivității economice a României, precum și Cadrul de cooperare ca element important al Parteneriatului Transatlantic pentru Comerț și Investiții (TTIP).

Întrevederea a fost organizată de American-Romanian Business Council, o organizație non-profit care promovează relațiile comerciale dintre Statele Unite ale Americii și România.

Publicitate

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: