VIOREL MOCANU, UNUL DIN AVOCATII PRIMARULUI GENERAL AL CAPITALEI SORIN OPRESCU :”ACESTA AR PUTEA FI DIN NOU INTERNAT!”

30 sept.

Sorin Oprescu

Viorel Mocanu, unul dintre avocații lui Sorin Oprescu, a declarat că edilul suspendat al Capitalei a fost externat marți la cerere, pentru că a dorit să fie prezent miercuri în fața instanței pentru a-și susține nevinovăția.

Apărătorul lui Oprescu a anunțat și că raportul medical realizat în urma investigațiilor la care a fost suspus Oprescu va fi gata în cursul zilei de miercuri și că, în funcție rezultatele cuprinse în document, s-ar putea lua decizia ca primarul suspendat să fie din nou internat.

”Domnul Oprecu a dat declarații în sală, acesta fiind și motivul pentru care a dorit în mod expres să fie externat ieri, ca să fie prezent astăzi să își poată susține cauza și să își exprime punctul de vedere în fața magistratului care urmează să decidă asupra măsurii preventive”, a declarat Viorel Mocanu, potrivit B1.ro.

Întrebat dacă edilul suspendat al Capitalei a fost externat la solicitarea sa, avocatul a răspuns afirmativ.

”Da, pentru că raportul în ceea ce privește analizele, astăzi este gata, contrar surselor dumneavoastră care susțin că este sănătos. Ceea ce știm noi este total opus. Urmează și un alt set de investigații și starea de sănătate a fost degradată în ultimele 15 zile în Arestul central. Urmează a se lua o decizie în baza acestui raport care astăzi este definitivat. Există posibilitatea să fie din nou internat, la un alt spital, în funcție de ce decid medicii”, a explicat apărătorul lui Sorin Oprescu.

Viorel Mocanu a mai declarat că în fața instanței, edilul suspendat a afirmat că vrea să fie liber pentru a-și putea demonstra nevinovăția.

De asemenea, apărătorul lui Oprescu a precizat că edilul suspendat al Capitalei nu a luat legătura cu iubita sa, medic la Spitalul Universitar, în perioada în care acesta a fost internat.

Instanța judecă miercuri cererea procurorilor DNA de prelungire a măsurii arestului preventiv pentru Sorin Oprescu, în dosarul în care acesta este acuzat de luare de mită.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: