IN CADERE LIBERA STRUTO-CAMILA PNL/PDL ,ADICA NOUL PDL URAT DE ELECTORATUL ROMAN , FURA STARTUL CAMPANIEI PENTRU LOCALELE DIN 2016,FOLOSINDU-L PE GAULEITERUL NAZI,PENALUL KLAUS JOHANNIS -GHINION,CA AGENT ELECTORAL !

7 oct.

iohannis afis electoral

Marius Rogin nu numai ca a furat startul campaniei pentru localele din 2016, dar s-a şi folosit de imaginea presedintelui Klaus Iohannis.

Primii calcati pe coada de impetuosul Rogin au fost chiar colegii liberali inscrisi in cursa interna organizata pentru selectarea candidatilor PNL la viitoarele alegeri locale. Colegi care au contestat campania demarata de Marius Rogin, dar au ramas doar cu protestele.

Lasat de capul lui, Rogin s-a gandit ca ar fi bine sa se foloseasca de imaginea lui Klaus Iohannis. Nu de alta, dar chiar co-presedintele Vasile Blaga spunea, nu demult, ca PNL vrea sa sustina, la alegerile din 2016, candidati care ”se incadreaza in profilul Iohannis”. Ca sa nu se mai incurce cu profilul, Marius Rogin a luat-o pe calea cea mai scurta si a pus direct poza lui Klaus Iohannis pe spatele unor fluturasi pe care troneaza el, in calitate de candidat al PNL la primaria sectorului 4. Un Iohannis care, gratie tehnicii, arata cu degetul spre ”Sectorul 4”.

Cum nimeni nu crede ca actualul presedinte are habar de contributia sa la campania lui Rogin, contracandidatii acestuia asteapta acum cu interes  reactia lui Klaus Iohannis.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: