IPOCRITUL,CINICUL,AROGANTUL ,EMISAR AL CELUI DE AL PATRULEA REICH LA BUCURESTI ,GAULEITERUL NAZI, CU CETATENIE GERMANA ,PENALUL KLAUS WENER JOHANNIS PARTICIPA JOI LA CEREMONIA DE COMEMORARE A VICTIMELOR HOLOCAUSTULUI DE LA BUCURESTI!

8 oct.

article

Gest provocator fără precedent în Uniunea Europeană

În data de 27 februarie 2007, Hans Klein (preot evanghelic şi consilier local), în calitatea sa de preşedinte al organizaţiei municipiului Sibiu a Forumului Democrat al Germanilor din România (F.D.G.R.), a depus la Judecătoria Sibiu o Cerere de chemare în judecată împotriva municipiului Sibiu reprezentat de primarul Klaus Iohannis (şeful lui Klein în F.D.G.R., Iohannis fiind preşedintele organizaţiei la nivel naţional!) şi Consiliului Local Sibiu, unde F.D.G.R. avea majoritate absolută la acea dată, 16 consilieri (printre care şi „petentul” Hans Klein) din totalul de 23. Iată ce cerea Hans Klein în acţiunea civilă depusă la Judecătoria Sibiu: „Vă rugăm să constataţi calitatea de succesor în drepturi al organizaţiei noastre faţă de Grupul Etnic German (Deutsche Volksgruppe)”, adică, să priceapă toată lumea, recunoaşterea în mod oficial, fără echivoc, a continuării doctrinei naziste pe care o promova Grupul Etnic German pe întregul continent european, înaintea şi pe parcursul desfăşurării celui de al Doilea Război Mondial (facsimil 1: acţiunea civilă depusă la Judecătoria Sibiu în 27 februarie 2007).

În data de 27 februarie 2007, Hans Klein (preot evanghelic şi consilier local), în calitatea sa de preşedinte al organizaţiei municipiului Sibiu a Forumului Democrat al Germanilor din România (F.D.G.R.), a depus la Judecătoria Sibiu o Cerere de chemare în judecată împotriva municipiului Sibiu reprezentat de primarul Klaus Iohannis (şeful lui Klein în F.D.G.R., Iohannis fiind preşedintele organizaţiei la nivel naţional!) şi Consiliului Local Sibiu, unde F.D.G.R. avea majoritate absolută la acea dată, 16 consilieri (printre care şi „petentul” Hans Klein) din totalul de 23. Iată ce cerea Hans Klein în acţiunea civilă depusă la Judecătoria Sibiu: „Vă rugăm să constataţi calitatea de succesor în drepturi al organizaţiei noastre faţă de Grupul Etnic German (Deutsche Volksgruppe)”, adică, să priceapă toată lumea, recunoaşterea în mod oficial, fără echivoc, a continuării doctrinei naziste pe care o promova Grupul Etnic German pe întregul continent european, înaintea şi pe parcursul desfăşurării celui de al Doilea Război Mondial

Președintele României a ținut un discurs la ceremonia de comemorare a victimelor Holocaustului, de la București.

Astfel, șeful statului a vorbit despre victimele Holocaustului si despre institutiile statului abilitate cu pastrarea memoriei acestui eveniment tragic din istorie.

Astazi cu prilejul zilei nationale de comemorarea a Holocaustului aduc in numele statului roman si a natiunii mele un pios omagiu victimelor acestei mari tragedii a sec XX. Cu inima stransa, dar cu mintea eliberata de prejudecățile unui trecut intunecat ii amintim si ii omagiem e toti cei care au cazut victime politicilor xenofobe, discriminatorii si ii onoram pe supravietuitori. Pasesc azi pe pietrele acestui memorial pt prima data ca presedinte, sa amintim tutror ca Holocaustul e unic si nu poate fi uitat.  (…) In timpul comunismului, romanilor li s-a ascuns aceasta parte… Ororile erau doar ale inamicilor, iar reponsabilitatea cade intotdeauna in sarcina acestora. Am fost, asadar, obligati sa invatam o istorie nesincera.In ultimul deceniu, insa, Romania a ales sa infrunte irevocabil cu luciditate si repsonsabilitate acest trecut dureros sa si-l asume, sa-l inteleaga. Este o forma de tarie, nu de slabiciune. Romania este astazi o tara care a facut progrese foarte importante in domeniul asumarii si recunoasterii a holocaustului, (…) A fost un process dificil, dar am aratat ca ne-am insusit lectia trecutului, sa combatem orice forma de discriminare, a memoriei victimelor. Am ales cu responsabilitate sa aparam zi de zi responsabilitatile civile prin lege si apelul la justitie. Va pot asigura astazi ca in Romania nu mai sunt posibile asemenea fapte petrecute ca in acei ani. Suferinta supravietuitorilor nu se poate sterge, durerea nu se poate stinge, iar ceea ce au pierdut nu poate fi vreodata recuperate. Sa nu lasam memoria lor sa dispara.”, a declarat Klaus Iohannis joi la ceremonia pentru victimele Holocaustului.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: