EMISARUL OCULTEI MONDIALE LA BUCURESTI,CINICUL SI AROGANTUL PENAL ,CETATEAN GERMAN KLAUS WERNER JOHANNIS CONDAMNA ATACURILE TERORISTE DE LA ANKARA!

10 oct.

Klaus Iohannis condamnă atacurile care au avut loc sâmbătă lângă gara centrală din Ankara, în urma cărora s-au înregistrat numeroase victime, morţi şi răniţi, şeful statului exprimând, în numele său şi al poporului român, solidaritatea cu autorităţile de la Ankara şi cu poporul turc.

Potrivit unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale, preşedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj în urma atacurilor teroriste care au avut loc, sâmbătă, la Ankara.

„Condamn atacurile care au avut loc astăzi lângă gara centrală din Ankara, explozii în urma cărora s-au înregistrat numeroase victime, morţi şi răniţi. Îmi exprim, în numele meu personal şi al poporului român, solidaritatea cu autorităţile de la Ankara şi cu poporul turc şi transmit condoleanţe pentru familiile greu încercate ale victimelor şi persoanelor grav rănite în atacurile teroriste”, se arată în mesajul preşedintelui Iohannis

„România condamnă cu fermitate aceste atacuri criminale şi reiterează întregul sprijin pentru Turcia”, adaugă şeful statului.

Exploziile produse sâmbătă lângă gara centrală din Ankara s-au soldat cu cel puţin 30 de morţi şi 126 de răniţi, a anunţat Ministerul turc de Interne, citat de agenţia Anadolu în pagina electronică.

Potrivit corespondentului agenţiei Anadolu, numeroase cadavre şi persoane rănite erau întinse pe jos, în faţa gării de pe strada Hipodrum, unde oamenii începeau să se adune pentru a participa la un miting pentru pace.

Serviciile de urgenţă au sosit imediat la locul deflagraţiei, care s-a produs la ora locală 10.05 (10.05, ora României). Paramedicii acordau îngrijiri răniţilor la locul deflagraţiei, în timp ce un elicopter al poliţiei survola zona.

Numeroase pancarte şi steaguri aduse pentru protest puteau fi văzute pe jos, iar mai mulţi cetăţeni au ajutat la urcarea răniţilor în ambulanţe şi autocare pentru a fi transportaţi la spitale.

Exploziile au avut loc în timp ce numeroase persoane se adunaseră în faţa gării pentru a participa la o manifestaţie în Piaţa Sihhiye, din apropiere. Participanţii la miting, organizat de Confederaţia Sindicatelor din Sectorul Public (KESK) şi mai multe ONG-uri, cereau încetarea conflictului dintre organizaţia teroristă PKK şi statul turc.

Organizatorii au anulat mitingul, cerându-le participanţilor din alte oraşe să se întoarcă la casele lor, relatează Hurriyet în ediţia online. De asemenea, autorităţile au cerut oamenilor să doneze sânge pentru a ajuta răniţii din spitale.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: