ATACUL GORGONEI TURBATE , PROCURORUL CEAUSIST MONICA GHERGHESCU (MACOVEI),IMPOTRIVA LUI „ZEUS”,PENALUL TRAIAN BASESCU CARE PRIN ATACURILE SALE IMPOTRIVA DNA ,ESTE SOLIDAR CU PSD!

13 oct.

Europarlamentarul Monica Macovei consideră că, prin declaraţiile sale împotriva DNA, Traian Băsescu este solidar cu PSD. Pe pagina sa de facebook, Macovei, practic, îl desfiinţează pe fostul său aşa-zis sprijinitor în lupta anticorupţie.

“Să nu ne surprindă o alianţă PMP-PSD în 2016. Traian Băsescu nu mai este luptătorul anticorupție, şi-a dezamăgit electoratul.
Acum, Traian Băsescu şi-a dezamăgit electoratul, pentru că este împotriva luptei anticorupţie – o denumeşte apărarea drepturilor omului, adică drepturilor inculpaţilor -, împreună cu PSD. Au acelaşi discurs. Dacă ne uităm pe scena politică, PSD şi Traian Băsescu dau în DNA.
Nu este exclus să vedem o alianţă între PMP şi PSD, pentru că împreună acum fac acest lucru: sunt împreună împotriva justiţiei. Sub diverse pretexte: că sunt abuzuri, că nu ştiu ce se întâmplă. Noi vedem dosarele, vedem că sunt probe în ele, vedem rata de condamnare – unii sunt achitaţi, e normal, dar rata de condamnare este peste media europeană în dosarele DNA. În clipa în care Traian Băsescu şi cu PSD luptă împotriva DNA şi a justiţiei, şi-a dezamăgit electoratul şi nu mai este ce-a fost, tot ce a însemnat el pentru oamenii care l-au votat, l-au susţinut, l-au iubit, au fost lângă el în momente grele.
Tocmai din acest motiv, că-i uneşte acest lucru – “nu vrem să fim cercetaţi” şi sunt împotriva DNA -, să nu ne surprindă o alianţă cu PSD în 2016, chiar dacă acum dă în PSD. Am învăţat şi noi că “prietenii” din politică se ceartă la TV şi fac afaceri în spate. (…) Foarte mulţi au plecat din PMP în ziua alegerilor, când au ales-o pe doamna Udrea (…) Vedem că domnul Băsescu o apără. Şi eu sunt stupefiată, ca şi multă lume, de-asta spun de dezamăgire.
Traian Băsescu atacă DNA, atacă SRI, cu care a lucrat (…). Nu mai este consecvent. El nu mai este luptătorul anticorupţie. S-a încheiat. Din păcate, nu mai este. De-asta spun că şi-a dezamăgit electoratul.”

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: