CUPLUL PENAL KLAUS JOHANNIS SI TRAIAN BASESCU INREGISTREAZA O NOUA VICTORIE MARTI IN INSTANTA ,LA CURTEA DE APEL BUCURESTI,AL CAREI COMPLET A DECIS SA RESPINGA CEREREA DE REDESCHIDERE A DOSARULUI A PENALULUI BASESCU TRAIAN IN CARE ERA ACUZAT DE UZURPARE DE CALITATI OFICIALE!,ATAT TIMP CAT DICIPOLUL SAU PENAL ,EMISARUL OCULTEI MONDIALE ,CETATEANUL GERMAN JOHANNIS KLAUS WERNER VA FI LA COTROCENI , MENTORUL SAU PENAL,BASESCU TRAIAN CAT SI CAMARILA MAFIOTA A PENALILOR DIN NOUL PDL(PNL/PDL) NU VOR FACE INCHISOARE PENTRU JEFUIREA ROMANIEI ,TRADAREA INTERESELOR NATIONALE SI GENOCID IMPOTRIVA POPORULUI ROMAN!

13 oct.

Traian Băsescu a înregistrat marţi o victorie în instanţă. Curtea de Apel Bucureşti a decis să respingă cererea de redeschidere a dosarului în care fostul preşedinte era acuzat de uzurpare de calităţi oficiale. Băsescu a fost azi audiat de judecători în această speţă.

MINUTA:

Dosar nr. 4320/2/2015- Basescu Traian –Încheierea din 13.X.2015 – În baza art. 341 alin. 6 lit.a Cpp respinge ca nefondată plângerea formulată de petentul Ciochină Ion împotriva ordonanţei nr.253/D/P/2012 din data de 09.01.2015 a Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie-Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism-Structura Centrală. În baza art. 275 alin. 2 Cpp obligă petentul la plata sumei de 100 lei, cheltuieli judiciare avansate de stat. Definitivă. Pronunţată în camera de consiliu azi, 13.10.2015.


Dosarul a fost deschis de procurori în urma unei plângeri formulate de Ion Ciochină şi de Ioan Ghise, care l-au acuzat pe fostul preşedinte că, după referendumul din 2012, şi-a reluat ilegal mandatul. În urma cercetării faptelor reclamate de cei doi, procurorii au dispus neîncepere a urmăririi penale. Decizia a fost contestată de Ciochină la instanţă. Acesta cerea judecătorilor să anuleze rezoluţia procurorilor şi să dispună reînceperea urmăririi penale în acest dosar, pentru uzurpare de calităţi oficiale.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: