PREMIERUL REPUBLICII MOLDOVA ,VALERIU STRELET VA TINE O ALOCUTIUNE IN PARLAMENTUL ROMANIEI!

13 oct.

Valeriu Streleț

Potrivit unui comunicat al guvernului de la Chișinău, premierul moldovean Valeriu Streleț efectuează marți o scurtă vizită în România, la invitația autorităților de la București, cu ocazia ratificării de către legislativul român a Legii privind ajutorul financiar rambursabil în valoare de 150 de milioane de euro acordat săptămâna trecută Republicii Moldova.

Potrivit sursei citate, premierul Valeriu Streleț urmează să susțină un discurs în fața parlamentarilor români cu privire la valorificarea Parteneriatului Strategic bilateral pentru integrarea europeană a Republicii Moldova, întărirea relațiilor bilaterale prin dialog politic intens și o cooperare economică sporită, România fiind în prezent principalul partener comercial al Republicii Moldova. Valeriu Streleț va aborda și perspectivele de dezvoltare a proiectelor bilaterale din domeniul energetic și va sublinia necesitatea și importanța ajutorului rambursabil acordat de România care va fi folosit pentru relansarea proiectelor investiționale și ca suport bugetar.

Documentul a fost semnat la 9 octombrie, la Chișinău, de ministrul de externe moldovean, Natalia Gherman, și ministrul român al finanțelor, Eugen Teodorovici.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: