TRUSTUL INTACT MEDIA GROUP A ANUNTAT NUMIREA CLAUDIEI ION DE LA KANAL D,CA DIRECTOR COMERCIAL PETOATE STATIILE INTACT!

13 oct.

Trustul Intact a făcut un anunț de ultimă oră.

Claudia Ion a fost numită director comercial pe toate stațiile Intact. Claudia Ion a intrat oficial în grup de la 1 septembrie ca director de vânzări pentru Antena 3. Anterior, a lucrat nouă ani la Kanal D.

Anunțul făcut de Intact:

„Intact Media Group anunţă numirea Claudiei Ion în funcţia de Director Comercial al staţiilor TV ( Antena 1, Antena Stars, Antena 3, Euforia , ZU TV), precum şi al platformelor online şi mobile asociate acestora.

La scurt timp după ce a fost desemnată să creeze o echipa de vânzări dedicată liderului televiziunilor de ştiri, Antena 3, Claudia Ion face următorul pas, preluând conducerea întregului portofoliu de televiziuni al grupului. Din această poziţie, va elabora strategia de vânzări a diviziei TV Intact şi va coordona implementarea ei, valorificând audienţa integrată a Grupului şi identificând noi oportunităţi.

„Vom funcţiona cu o echipa mixtă: cea a Antenei Group şi cea a Antenei 3, reunind punctele forţe ale fiecăreia. Cei care mă cunosc ştiu că îmi place să vorbesc la obiect. Deocamdată spun doar atât: am venit, ne-am şi apucat de treabă”, a spus Claudia Ion.

Claudia Ion este un nume cunoscut în peisajul media din România şi nu numai. Se află la un al doilea mandat în consiliul de administraţie al EGTA – Association of Television and Radio Sales Houses, cu sediul în Bruxelles, reunind 127 de membri din 38 de ţări.

Şi-a început carieră în 1991 la Radio Contact, fiind parte a perioadei de lansare şi dezvoltare a agenţiilor de media, în anii ’90. A fost Director Comercial al TVR, director general adjunct al regiei de vânzări Arbo Media, şi a ocupat poziţia de director al departamentului comercial al Kanal D în ultimii nouă ani.

În ultimele două luni, Claudia Ion a creat şi coordonat o echipa de vânzări dedicată proiectelor postului Antena 3.”

Intact Media Group anunță numirea Claudiei Ion în funcția de director de Vânzări Antena 3, începând cu 1 septembrie.

Decizia înființării unui departament care să se ocupe în mod special de proiectele liderului televiziunilor de știri  vine odată cu dezvoltarea conținutului Antena 3.

Postul de știri derulează deja numeroase proiecte speciale, pe zone diverse, de la economic, social sau diferite alte nișe, iar un profesionist cu experiența Claudiei poate duce la următorul nivel aceste strategii.

„Lucrez în media de aproape 25 de ani și în televiziune de 19. O televiziune de știri va fi însă o premieră și o provocare”, a declarat Claudia Ion.

Claudia Ion este un nume valoros în peisajul media din România și nu numai. A fost realeasă de curând în consiliul de administrație al EGTA – Association of Television and Radio Sales Houses, cu sediul în Bruxelles, reunind 127 de membri din 38 de țări, printre care și Antena 3.

Absolventă de informatică, și-a început cariera în 1991 la Radio Contact,  fiind parte a perioadei de lansare și dezvoltare a agențiilor de media, în anii ’90.

A fost director general adjunct al regiei de vânzări Arbo Media, Director Comercial al TVR și a ocupat poziția de director al departamentului comercial al Kanal D în ultimii nouă ani.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: