CUM PROVOACA PENALA ALINA KILLOWAT GORGHIU RAZBOI INTRE MAFIOTII PENALI KLAUS WERNER JOHANNIS -HOINNARIS SI TRAIAN BASESCU!

20 oct.

Cum provoaca Gorghiu razboi intre Iohannis si Basescu

Jurnalistul Bogdan Tiberiu Iacob vine cu o ipoteza rasunatoare privitoare la motivul pentru care presedintele Klaus Iohannis nu doreste sa participe la Congresul PPE de la Madrid, organizat intre 21-22 octombrie.

Intr-un editorial Inpolitics.ro,  Bogdan Tiberiu Iacob aminteste faptul ca Iohannis a evitat de mai multe ori participarea la reuniunile PPE atat la cea din iunie, precum si la cea de saptamana trecuta, de la Bruxelles unde s-au discutat chestiuni stringente precum criza imigrantilor si cea din Grecia.

Astfel, raspunsul neoficial la aceasta enigma ar fi faptul ca „potrivit unor surse bine informate din PNL, Klaus Iohannis este deranjat de refuzul popularilor, transmis pe canale discrete, evident, de a o propulsa pe Alina Gorghiu în postul de vicepreședinte al PPE la congresul de la Madrid”.

Iohannis nu si-a confirmat pana la aceasta ora  participarea oficiala la congresul de la Madrid. Pe de alta parte, nemultumirea lui Iohannis ar putea fi alimentata de o contracandidatura exploziva pentru acelasi post de vicepresedinte al PPE a nimeni altuia decat Traian Băsescu, „la concurență directă cu liberala Anca Boagiu, actuala deținătoare a postului care revine țării noastre și care vrea un nou mandat.”

In cazul in care Basescu va obtine acest post, jurnalistul Bogdan Tiberiu Iacob prevede o puternica zguduire a scenei politice autohtone, preconizand faptul ca „meciul Băsescu-PNL, se transferă în exteriorul țării.”

Publicitate

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: