MESAJUL PREMIERULUI ROMANIEI,VICTOR PONTA :”70 DE ANI DE EXISTENTA ONU – LA MULTI ANI!”

24 oct.

România este fidelă obiectivelor Cartei ONU și avem încredere în necesitatea construirii unui viitor comun, bazat pe toleranță și solidaritate, afirmă premierul Victor Ponta, sâmbătă, într-o postare pe pagina sa de Facebook, cu ocazia sărbătoririi a 70 de ani de existență a Organizației Națiunilor Unite.

„70 de ani de existență ONU — La mulți ani! Cu această ocazie participăm la campania „Turn the World Blue”, iar Palatul Victoria este iluminat în culoarea albastru pentru a celebra cele șapte decenii de la adoptarea Cartei Națiunilor Unite, alături de realizările organizației în promovarea păcii și securității globale. România este fidelă obiectivelor Cartei ONU și avem încredere în necesitatea construirii unui viitor comun, bazat pe toleranță și solidaritate!”, scrie șeful Guvernului.

Potrivit site-ului Executivului, în contextul sărbătoririi pe data de 24 octombrie a 70 de ani de existență a Organizației Națiunilor Unite, Guvernul a decis participarea țării noastre la campania ‘Turn the World Blue’. În cadrul campaniei, monumente sau clădiri oficiale din întreaga lume vor fi iluminate în culoare albastră, pentru a celebra cele șapte decenii de la adoptarea Cartei Națiunilor Unite, alături de realizările organizației în promovarea păcii și securității globale.

Palatul Victoria se înscrie într-o galerie amplă de obiective artistice care vor lua parte la campanie, precum clădirea Operei din Sidney, Marile Piramide de la Gizeh, Statuia lui Iisus Christos de la Rio de Janeiro, Empire State Building din New York, Muzeul Hermitage din Sankt Petersburg, Turnul Înclinat din Pisa sau Westminster Hall din Marea Britanie.

AGERPRES

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: