DOI DINTRE SOLISTII TRUPEI „GOODBAY TO GRAVITY” DESI AU VAZUT INCEPUTUL INCENDIULUI,NU AU REUSIT SA SE SALVEZE ,DOI DINTRE EI FIIND ACUM IN STARE GRAVA LA SPITAL,UNUL ESTE DAT DISPARUT ,IAR CHITARISTUL VLAD TELEA A DECEDAT !,DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA!

31 oct.

Toate mărturiile celor prezenţi în Clubul „Colectiv” arată că de la prima scînteie şi pînă la marea tragedie nu au trecut decît cîteva minute. Una dintre dovezi o reprezintă faptul că membrii formaţiei „Goodbay to Gravity”, deşi au văzut primii începutul incendiului, nu au reuşit să se salveze, doi dintre ei fiind acum în stare gravă la spital, iar unul este de negăsit de azi noapte!

Pe lista celor internaţi în stare gravă la spitalul Floreasca se află solistul vocal Andrei GĂLUŢ şi basistul Alex PASCU. Ei au arsuri pe 45% din suprafaţa corpului, dar numai Alex Pascu a putut fi operat pînă la această oră. Amîndoi au un diagnostic rezervat, orele viitoare fiind decisive pentru salvarea lor.

Ce este important pentru cei care vor face ancheta acestui caz este faptul că, potrivit tuturor mărturiilor, în momentul în care artificiile au aprins pînza şi buretele de pe un stîlp de susţinere, solistul vocal Andrei Găluţ a spus la microfon că „focul de pe stîlp nu face parte din spectacol. Să aducă cineva un instinctor şi să stingă focul”. Nimeni însă i-a urmat rugămintea şi, în următoarele minute totul a devenit un iad pentru cele cîteva sute de spectatori!

Dacă ne uităm pe fotografia din club, observăm unde era amplasată scena. Este cît se poate de clar faptul că în club nu era nici o altă ieşire în spatele scenei sau în apropierea acesteia, altfel cei din formaţie ar fi reuşit să scape fără urmări, ieşind pe acolo. Singurul loc pe unde se putea ieşi era, aşadar, uşa de la intrare în club, spre care s-au dus deodată toţi cei prezenţi.

Panica însă a fost atît de mare, încît oamenii s-au călcat în picioare, mulţi dintre ei, necunoscînd topografia locului, în fumul care a cuprins imediat clubul, nici măcar nu ştiau pe unde să iasă!

Practic, totul s-a derulat atît de repede, încît cei 15-20 metri de la scenă pînă la uşă n-au mai putut fi parcurşi de cei din formaţie, acest fapt fiind dovada timpului extrem de scurt scurs de la începutul incendiului pînă cînd totul a fost cuprins de flăcări! Şi, repetăm, solistul formaţiei a fost primul care a văzut începutul incendiului.

Ca o predestinare, în acea seară formaţia „Goodbay to Gravity” trebuia să cînte şi cea mai cunoscută melodie a lor, „The Day we die”, care are şi versul „Another row jumping into the flame”(„Încă un rînd sare în flăcări”). Melodia poate fi ascultată accesînd acest link: https://www.youtube.com/watch?v=APQLbhk-rfY, ea fiind acum simbolul tragediei din Clubul „Colectiv”.

2 răspunsuri sa “DOI DINTRE SOLISTII TRUPEI „GOODBAY TO GRAVITY” DESI AU VAZUT INCEPUTUL INCENDIULUI,NU AU REUSIT SA SE SALVEZE ,DOI DINTRE EI FIIND ACUM IN STARE GRAVA LA SPITAL,UNUL ESTE DAT DISPARUT ,IAR CHITARISTUL VLAD TELEA A DECEDAT !,DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA!”

  1. bogdanvi 31 octombrie 2015 la 8:42 pm #

    Sunt socat. Ascult formatia de ceva timp si nu mi-a venit sa cred ca a murit chitaristul.

    Apreciază

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: