PATRONII RESPONSABILI DE LA FIRMA CLUB COLECTIV SI PRIMARUL PIEDONE UNDE A AVUT LOC CARNAGIUL DE VINERI SEARA DIN CAPITALA IN URMA CARORA AU DECEDAT 29 DE PERSOANE SI PESTE 200 SUNT RANITE SI INTERNATE LA SECTIA ARSI!

1 nov.

Firma Colectiv Club, care deţine clubul unde a avut loc tragedia de vineri seară din Capitală, este deţinută de Alin George Anastasescu (47%), Costin Mincu (23%) şi Paul Cătălin Gancea (30%).

Alin George Anastasescu este din Voluntari, judeţul Ilfov şi are 28 de ani. Costin Mincu are 36 de ani şi este din Bucureşti, Sectorul 6, iar Paul Cătălin Gancea are 28 de ani şi este tot din Bucureşti, Sectorul 6.

Colectiv Club SRL, înfiinţată în octombrie 2014, a avut o cifră de afaceri de 45.000 de lei în 2014. Alin George Anastasescu mai controlează companiile Sasquatch, cu o cofră de afaceri de 651.000 de lei în 2014. Music Hall, firma pe care o deţine împreună cu Costin Mincu, a avut o cifră de afaceri de 223.000 de lei în 2014.

Primăria Sectorului 4 a emis un comunicat de presă în care a făcut publice toate actele constitutive ale clubului Colectiv.
„Faţă de tragedia produsă în noaptea de vineri, 30 octombrie a.c., în incinta Clubului Colectiv, soldată cu 27 de victime şi aproximativ 170 de răniţi, în raza de competenţă care îi revine, conform Legii, Primăria Sectorului 4 face următoarele precizări:
Respectivul agent economic îşi desfăşura activitatea în baza declaraţiei pe propria răspundere, conform căreia, erau întrunite condiţiile de funcţionare, specifice pentru fiecare autoritate publică.

Declaraţia pe propria răspundere a fost cuprinsă în certificatul constatator pentru punctul de lucru, document eliberat la data de 7.10.2014 de către Registrul Comerţului.

Ulterior emiterii acestuia, S.C. Colectiv Club SRL s-a adresat Primăriei Sectorului 4, solicitând eliberarea acordului şi autorizaţiei de funcţionare. În acest sens, a depus un dosar conţinând: certificatul de înregistrare de la Registrul Comerţului, actul constitutiv de înfiinţare a societăţii, certificatul constatator pentru punctul de lucru, dovada spaţiului, contractul de salubrizare, certificat fiscal emis de Direcţia Generală de Impozite şi Taxe Locale Sector 4, chitanţa dovedind achitarea taxei  aferentă eliberării. Eliberat de către Registrul Comerţului în baza unei declaraţii pe propria răspundere, certificatul constatator cuprinde codurile CAEN pentru tipul de activitate desfăşurată, în acest caz, alimentaţie publică, baruri şi alte activităţi de serviere a băuturilor, activităţi de producţie cinematografică, video şi de programe de televiziune, activităţi de post producţie video, activităţi de interpretarea artistică, spectacole, alte activităţi recreative şi distractive. De asemenea, conform Legii, respectivul certificat constatator rămâne valabil până la modificarea condiţiilor de funcţionare sau activităţilor pentru care s-a dat declaraţia pe propria răpundere.”, conform comunicatului de presă al Primăriei Sectorului 4.

2. Certificat inregistrare Colectiv Club
3. Cerere eliberare autorizatie de functionare 
4. Autorizatie de functionare 
5. Cerere eliberare acord de functionare
6. Acord functionare

7. Certificat atestare fiscala 

8. Certificat constatator 

9. Contract locatiune Colectiv Club 
10. Declaratie 
11. Proces verbal de predare primire (pionierul) 

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: