CUM AU INCERCAT „SOROSISTII”,DETURNAREA PROTESTULUI DIN PIATA UNIVERSITATII.TANARA GURALIVA SI CARE URASTE ROMANIA,ANDREEA PETRUT ESTE ANGAJATA LA SAR-UL UASCERISTEI ABSOLVENTE DE STEFAN GHEORGHIU ,ALINA MUNGIU PIPPIDI,MARE PROPAGANDISTA A CEAUSISMULUI IN TINERETE ,ALINA MUNGIU AVEA O EMISIUNE DE LA ORELE 17,00 LA TVR,UNDE II INCHINA ODE CUPLULUI DICTATORIAL CEAUSESCU!

8 nov.

Protestele de vineri seara din București au consemnat și un mic scandal. Izbucnit după ce, în centrul Pieței Universității, a apărut o scenă. Pe care, dintre miile de protestatari, s-a cățărat o tânără, extrem de vocală, devenită rapid ținta huiduielilor.
Tânăra care a reușit la un moment dat să pună mâna pe microfon, îmbrâncindu-se cu ceilalți manifestanți ajunși pe scenă, se numeşte Andreea Petruţ. Este fost coordonator al Coaliției pentru Universități Curate, iar pentru clujeni este cunoscută ca lider al mai multor proteste ilegale. În 2014, ea a fost obligată de instanţă să plătească o amendă de 2000 de lei după ce în 2013 s-a remarcat ca portavocistă între „tinerii mânioşi”  care au „ocupat” Clujul pentru a „salva” Roşia Montana.
Pe pagina sa de Facebook Petruț are bifat la ”job” Societatea Academică din România, condusă de Alina Mungiu Pippidi.  SAR este doar unul dintre ONG-urile create de miliardarul George Soros, înființate după 1990 pentru acapararea noului concept de „societate civilă”.
Andreea Petruţ coordonează Managementul Organizaţiilor Politice din cadrul Societăţii Academice din România, același SAR care l-a avut ca fondator pe Sorin Ioniță,  unul dintre invitații chemați de Klaus Iohannis, vineri, la consultările de la Cotroceni cu ”societatea civilă”.
Membrii galeriilor de fotbal și protestatari cu Tricolorul în mâini au huiduit și au luat microfonul din mâna Andreei Petruț, care instiga cu lozinci specific societății civile plătite de ideile lui Geroge Soroș. „Piaţa asta e a oamenilor liberi, a oamenilor fără lideri”, a urla tânăra de la microfon. Un român a tras cablu din priză, iar scena cu ong-iști a rămas în beznă.
Conform unei descrieri postată pe pagina personală de Facebook, Andreea are „24 de ani, 45 de kg şi azi urăsc mai tare ca niciodată statul român, politicienii şi partidele lor infecte, corporaţiile, jandarmeria şi poliţia, justiţia + toţi securiştii care ne conduc”.
Reclame

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: