PROFESORUL DE GENII FLORIN COLCEAG PUNE PUNCTUL PE RANA : „MA INTREB DACA ACCIDENTUL DE LA COLECTIV PE CARE IL JELIM CU TOTII A FOST ACCIDENT SAU ASASINAT?,E SUFICIENT SA SE CREEZE O MISCARE EXPLOZIVA,CA IN UKRAINA!

8 nov.

Antrenorul de genii, prof. dr. Florin Colceag: “Românii înfloresc în haos. Şi asta este partea extraordinară!”

Profesorul Florin Colceag este unul din cei mai apreciați oameni din educația românească. Este supranumit „antrenorul de genii”, datorită rezultatelor excepționale obținute, de elevii săi, de-a lungul timpului.
Invitat la Televiziunea Română, profesorul Colceag a avut o intervenție în care face afirmații ieșite din comun, după cum anunță Cuvântul Ortodox:
Eu mă întreb dacă accidentul pe care îl jelim cu toții a fost accident sau asasinat.Dacă mă uit în urmă, la ce s-a întâmplat în Ucraina și dacă mă uit în istorie, constat că jocurile politice internaționale nu ne-au fost favorabile. Și dacă vor să ne înfrângă, e suficient să creeze o mișcare explozivă, ca în Ucraina [Euromaidanul – n.r.] sau ca în Grecia, dupa care ne înfrâng financiar. Noi, neavând oameni extrem de inteligenți la butoane, detaliile de finețe pier…Vă dau un exemplu…”
Posibilitatea ca accidentul să fi fost premeditat nu este nouă, același lucru susținându-l și muzicianul Florin Chilian.
Sursa :        http://activenews.ro/

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: