FOSTUL COMISAR EUROPEAN AL AGRICULTURII,CETATEANUL FRANCEZ DACIAN CIOLOS,AVAND LEGATURI CU VIRGIL ARDELEAN „VULPEA” INFILTRAT DE FRANTA SI GERMANIA!

9 nov.

Sorin Roșca Stănescu a adus sâmbătă seară, la postul România TV o serie de precizări despre posibilul viitor premier al României, nume care a fost deja vehiculat de surse de la Bruxelles. Este vorba de Dacian Cioloș, fostul ministru al Agriculturii și fost comisar european pe acest domeniu.

Roșca Stănescu a vorbit despre această curioasă readucere în prim plan ca premier a lui Cioloș în contextul protestelor de stradă din București și a demisiei lui Victor Ponta de la vârful Palatului Cotroceni.

„Este posibil sa se nasca un partid din aceste framantari. Cazul Ciolos este un caz greu din mai multe perspective. As fi foarte interesat sa aflu in momentul in care il va nominaliza de la domnul Iohannis care a fost succesiunea reala a evenimentelor. Noua ne vine vestea nominalizarii de la UE inainte sa fi avut loc consultarile, inainte ca presedintele sa se fi consultat cu partidele, din mediul UE aflam numele viitorului premier. Mie mi se pare cam straniu ca UE sa ne puna peste capul consultarilor politice un premier.”

SRS îl bănuiește pe Cioloș că ar putea fi o posibilă iscoadă/dronă a nemților în interiorul politicii din țara noastră și a criticat mandatul fostului comisar european pentru agricultură declrând că nu a făcut nimic benefic pentru România în acest domeniu în privina accesării fondurilor europene : „Ar trebui sa ne garanteze domnul Cioloș că nu este vreo dronă a Germaniei trimisă de la Palatul Victoriei la București. Mai curand a Germaniei, aparent a facut doi ani de pregatire in Franta. Germania l-a dorit. Sa ne spuna ce a facut pentru tara asta in domeniul agriculturii in timp ce noi suferim o grava discriminare in raportul accesarii fondurilor europene in comparatie cu Germania si Franta. Primim cea mai mica suma pe cap de locuitor.”

Nu în ultimul rând, Sorin Roșca Stănescu i-a cerut lui Dacian Cioloș să calrifice ce legături a avut cu Virgil Ardelean, capul fostului serviciul secret „Doi și-un sfert” (numit astfel după numele fostei unități de informații a Internelor, UM 215): „Daca vrem o primenire a clasei politice si un premier curat, cred ca trebuie sa-si inceapa aceasta fulminanta cariera politica vorbindu-ne despre legaturile domniei sale cu domnul Ardelean, cel care a facut 2 si-un sfert si care a facut politie politica.”, a conchis SRS.

Un răspuns sa “FOSTUL COMISAR EUROPEAN AL AGRICULTURII,CETATEANUL FRANCEZ DACIAN CIOLOS,AVAND LEGATURI CU VIRGIL ARDELEAN „VULPEA” INFILTRAT DE FRANTA SI GERMANIA!”

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: