ACADEMICIANUL EUGEN MIHAESCU,INTR-UN EDITORIAL INTITULAT „MASCARADA MACABRA”,IL SPULBERA PE JULIEN CIOLOS CARE ESTE OMUL LUI TRAIAN BASESCU,NU E TEHNOCRAT CI UN BIROCRAT TRIMIS DE INALTA POARTA DE LA BRUXELLES,SA FACA UN GUVERN DE „OFITERI BIROCRATI” ,CARE SE PREGATESC ,ACUM SA JOACE TONTOROIUL PE NOI!”

14 nov.

Academicianul Eugen Mihăescu scrie, într-un editorial intitulat ”Mascarada macabră” despre guvernul ”apolitic”, al lui Dacian Cioloș, considerând că adevăratul sforar este Traian Băsescu. Care, alături de oamenii ce vor primi portofolii în noul guvern, ”ofițeri tehnocrați”, se pregătesc acum ”să joace tontoroiul pe noi”.
Scriitorul Eugen Mihăescu descrie tot ce se intamplă în aceste zile, în care se fac și se desfac liste cu noii miniștri,  despre interesele multinaționalelor, manipulare și vinovății. Pentru că, mai presus de orice, crede academicianul Eugen Mihăescu, tinerii trebuie să iasă din nou în stradă și să afle ce s-a întâmplat cu adevărat în noaptea de 30 octombrie la „Colectiv” şi cine sunt vinovații adevărați.
”Te umflă râsul când îi vezi pe „analiştii” politici sau pe chibiţi vorbind de dreapta” care se pregăteşte să revină la putere îndepărtând „stânga”. Care stângă şi care dreaptă? Două clanuri de hoţi care nu vor să lase ciolanul din mână! Cred că Băsescu şi ciracii lui pedelişti vopsiţi liberali au făcut bătături bătând pasul pe loc aşteptând să revină la butoane. Alţii spun că în România se află în plină desfăşurare un război geopolitic: Germania şi Franţa vor să pună gheara pe ţară luându-i faţa Unchiului Sam! Nu e însă un război între Europa şi America. E un episod al războiului dintre societăţile multinaţionale şi popoare”, scrie Eugen Mihăescu pe cotidianul.ro.
”Nici nu mă interesează dacă Dacian Cioloş este nepotul lui Virgil Ardelean zis „Vulpea” şi nu are importanţă dacă nevastă-sa, franţuzoaica, fata nu ştiu cui, este nepoata fostului ministru de Externe şi comisar desemnat de Franţa în Comisia Europeană Michel Barnier. Grav e că domnul Cioloş, OMUL LUI BĂSESCU, nu este un tehnocrat, ci un birocrat trimis de Înalta Poartă ca să ne ia şi băşica din fereastra bordeiului!”, crede academicianul.
Cunoscut pentru atitudinea sa naționalistă, declarând deschis că este un NAȚIONALIST, Mihăescu a fost una din vocile care s-au solidarizat chiar la Belgrad cu suferinţa civililor sârbi bombardaţi de NATO.  Graficianul și scriitorul Mihăescu a atacat dur legea anti-legionară, fiind, de asemenea, apărătorul instalării unei  plăci comemorative pe clădirea în care a locuit Nichifor Crainic, și a bustului lui Mircea Vulcănescu din piața Sfântul Ștefan.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: