CINICUL ,AROGANTUL SI IPOCRITUL ASASIN ECONOMIC AL ROMANIEI ,PENALUL KLAUS WERNER JOHANNIS „MUTU”: DESPRE ATENTATELE TERORISTE DE LA PARIS:”ATACURI BARBARE!”

14 nov.

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj în legătură cu atentatele din Franța în care afirmă că „atacurile barbare” care au avut loc la Paris arată că întreaga comunitate internaţională trebuie să arate şi mai multă determinare în combaterea terorismului şi în apărarea valorilor umanităţii.

„Am primit cu durere și consternare știrea privind atacurile teroriste sângeroase care au avut loc la Paris și au îndoliat întreaga lume. Îmi exprim, în numele meu şi al poporului român, solidaritatea cu autorităţile de la Paris şi cu națiunea franceză. Aceste atacuri barbare, care au secerat viețile a zeci de oameni nevinovați, trebuie să fie un semnal pentru întreaga comunitate internațională: să arătăm și mai multă determinare în combaterea terorismului și în apărarea valorilor umanității. Dumnezeu să-i odihnească pe cei dispăruți și să-i aibă în grijă pe cei răniți!”, a scris preşedintele pe contul său de Facebook vineri noapte.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: