DACIAN CIOLOS, AL DOILEA COMISAR EUROPEAN FRANCEZ ? JULIEN A PARTICIPAT IN 2010 LA O CEREMONIE OFICIALA, TINANDU- I LOCUL LUI SARKOZY !

14 nov.

julien
Asa cum era de asteptat, desemnarea lui Dacian Julien Ciolos in functia de premier continua sa starneasca controverse. Exista voci din societatea civila si din mediul politic care sustin ca Dacian Ciolos nu ar putea, in conformitate cu prevederile Constitutiei [Art. 16, al. 3 – „Egalitatea în drepturi”: „Funcţiile şi demnităţile publice, civile sau militare, pot fi ocupate, în condiţiile legii, de persoanele care au cetăţenia română şi domiciliul în ţară (…)”] nici macar sa fie desemnat premier, d-apoi sa ocupe functia de prim ministru, deoarece ar avea dubla cetatenie, romano-franceza.  
Criticile referitoare la dubla cetatenie a premierului desemnat de Klaus Werner Johannis aveau la baza declaratii oficiale si articole, neinfirmate pana acum de absolut nimeni. 
In mod paradoxal, dupa informatia ca Dacian Julien Ciolos ar detine si o alta cetatenie in afara de cea romana, fapt care ar fi o frana constitutionala in fruntea Palatului Victoria…

Vezi articolul original 1.759 de cuvinte mai mult

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: