DOI ROMANI CIPRIAN CALCIU SI MARIANA LACRAMIOARA POP AU DECEDAT IN URMA ATENTATELOR TERORISTE DE LA PARIS!DUMNZEU SA-I ODIHNEASCA!

14 nov.

Doi români au murit în tragedia de vineri, 13 noiembrie, la Paris, alături de alte 126 de persoane, a anuntat sambatat Ministerul Român al Afacerilor Externe, care precizeaza ca ambasada Romaniei de la Paris „este in legatura cu familiile acestora si le va acorda asistenta consulara necesara”.

Este vorba despre doi iubiţi care lucrau în Franţa.

Ciprian Calciu era din Tulcea şi avea 32 de ani.

Mariana Lăcrămioara Pop era din Baia Mare.

Cei doi erau împreună în unul dintre localurile din Paris unde teroriştii au intrat şi au tras la întâmplare. Potrivit unor apropiaţi, cei doi tineri români aveau doi copii care locuiau cu ei în Paris, relatează evz.ro.

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis compansiunea pentru familiile îndoliate. Între timp, la Ambasada Franţei de la Bucureşti este doliu, dar şi securitate sporită. Zeci de oameni vin să depună flori şi lumânări, iar oficialii semnează în cartea de condoleanţe.

În urma atentantelor sângeroase, 128 de persoane au murit, iar alte 180 sunt rănite. Paza a fost întărită la ambasadele din România.

În faţa Ambasadei Franţei din Capitală a fost blocată circulaţia

În Franţa este stare de urgenţă, iar oamenii sunt îndemnaţi să stea în case. Toate locurile publice au fost închise, iar manifestaţiile sunt interzise până cel mai devreme joi. Criminaliştii ridică acum dovezi de la locurile atacurilor cumplite.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: