GRUPAREA STATUL ISLAMIC A REVENDICAT ATENTATELE DE LA PARIS SOLDATE CU PESTE 128 DE MORTI SI PESTE 200 DE RANITI!

14 nov.

Gruparea teroristă Statul Islamic (SI) a revendicat sâmbătă atentatele de la Paris soldate cu 128 de morți potrivit unui bilanț provizoriu, relatează agențiile de presă internaționale.

Într-o declarație oficială, gruparea teroristă afirmă că opt luptători ai săi înarmați cu centuri cu explozibil și arme automate au dus la îndeplinire atacuri în diferite locuri din Paris, care au fost atent studiate.

„Într-un atac binecuvântat de Allah un grup de soldați credincioși Califatului a luat la țintă capitala nelegiuirilor și perversiunilor, Parisul. Opt frați purtând centuri cu explozibil și puști de asalt au luat la țintă locuri alese minuțios din capitala Franței – stadionul pe care se disputa un meci între Franța și Germania, la care asista imbecilul Franței, Francois Hollande, Bataclan, umplut de persoane adunate pentru a venera perversitatea și în alte locuri din arondismentele 10 și 11. Parisul a tremurat sub picioarele lor și străzile lui au devenit prea strâmte pentru ei. Bilanțul atacurilor este de cel puțin 200 de morți și încă pe atâția răniți, meritul fiind al lui Allah. Franța și cei care urmează calea Franței trebuie să știe că rămân ținta principală a Statului Islamic și vor continua să simtă mirosul morții pentru că au îndrăznit să insulte numele Profetului. Acest atac este doar începutul furtunii și un avertisment pentru cei care vor să mediteze și să tragă învățăminte”, se arată într-un comunicat al Statului Islamic.

Anterior, divizia de presă în limbi străine a grupării, Al-Hayat Media Centre, a dat publicității un mesaj video în care le cere musulmanilor care nu pot ajunge în Siria să comită atacuri în Franța.

„Într-adevăr, vi s-a ordonat să luptați contra necredincioșilor oriunde îi găsiți — ce mai așteptați? Există arme și mașini disponibile și ținte gata de a fi lovite. Există chiar și otravă, așadar otrăviți apa și hrana a cel puțin unuia dintre dușmanii lui Allah’, afirma în mesajul video un militant jihadist, flancat de alți doi membri ai SI.

„Atentatele comise la Paris sunt un miracol”, a mai transmis Centrul media Al-Hayat, anterior.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: